Hvordan til at modernisere hvid flise

August 4

Hvordan til at modernisere hvid flise

Hvis du ser hvide fliser og straks overveje det kedeligt eller dateret, kan det være tid til at pynte det. Hvid flise er tidløse og behandlet lige kan, tilføje en slanke, moderne, rene ser til et værelse. Hvid en neutral farve, en kombination af alle andre farver, betyder, at det er et supplement til enhver farve du parre den med. Hvide fliser giver en baggrund for ubegrænset udsmykning muligheder, giver dig mulighed for at udforske det look, du nyde den mest.

Instruktioner

•Afspil det op. Brug den hvide fliser i dit værelse som en sprød baggrund. Oprette en ultra-moderne plads ved hjælp af kun hvide i rummet, i alt fra håndklæder til området tæpper. Eller tilføje en, enkelt markeringsfarve, der virkelig "popper" på baggrund af hvide. Accent farve du vælger vil bidrage til at skabe personlighed i rummet. Turkis, kobolt blå, rød eller orange vil give rummet et moderne look. Sort, grå eller rich brown vil tilføje raffinement. Pasteller, som lyserød, blød, gul og lilla skabe en sød, ungdommelig rum.

•Forbind-injektionsmørtel flisen. Injektionsmørtel fås i et utal af farver og kan tilføje nye personlighed til gamle fliser. Fjerne den gamle injektionsmørtel først ved hjælp af en fint tippes skruetrækker og en hammer, en hårdmetal-tippes skraber værktøj eller en lille elektrisk kværn. Koordinere de nye fuger med andre elementer i rummet. Vælg en nuance der passer til farven på kabinetter, badeforhæng, håndklæder, vindue behandlinger eller dekorative lamper.

•Repaint flise. Du kan ændre farven på din hvide fliser helt ved at male dem. Gør det selv ved hjælp af en kvalitet primer og høj-gloss paint eller betale en tjeneste til re epoxy dem farve efter eget valg. Gør det selv er mindre dyre, men ikke så holdbare. At have dem gjort professionelt kan vare i årevis og er billigere end re flisebelægning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com