Hvordan til at modernisere Roll Top skrivebord

July 8

Hvordan til at modernisere Roll Top skrivebord

Roll top skriveborde har en tendens til at kigge lidt traditionelle, som de blev oftest fremstillet i begyndelsen til midten af 1900-tallet. Dog kan du foretage en roll top skrivebord--især til dem, der er bygget i Art deco-periode--ser en smule mindre traditionelle gennem flere forholdsvis enkle teknikker. Hvis skrivebordet har stor værdi, overveje at udskifte det i stedet for at ændre det, eller bruge en ikke-destruktiv metode til at gøre det ser mere moderne.

Instruktioner

•Udskift benene på bordet med mere moderne ben lavet af chrome og poleret eller børstet stål. I de fleste tilfælde, roll top skriveborde har ben, der er skruet på i de nederste hjørner af kontorerne, og de kan nemt udskiftes med en anden stil af ben.

•Paint skrivebord en mere moderne farve. Lyse, levende farver som hvid, rød og gul kan alle tilføje liv til en gammel skrivebord og gøre det ser mere moderne. Par farver med andre elementer, du har i dit værelse. Hvis du har tilbehør, som du vil bruge som har farver ikke findes i andre dele af dit værelse, er maleri dit skrivebord, en af disse farver en glimrende måde at indarbejde dem. Hvis du er på udkig efter mere afdæmpede farver, vælg sort eller off-white, men undgå pastel farver, som kan gøre den roll top skrivebord ser dateret.

•Sæt dekorative moderne tilbehør oven på skrivebord som en stål vase, lysestager eller andre dekorative elementer. Rustfrit stål og børstet stål kan arbejde med en bred vifte af forskellige materialer, herunder træ, og kan tilføje et moderne touch til traditionelle eller mere eklektisk stykker af møbler og værelser. Dette fungerer særligt godt med overgangsbestemmelser stykker af møbler, der ikke er antikviteter eller moderne stykker.

•Sæt en moderne runner lavet af dekorative silke eller stof over skrivebordet når det ikke er i brug. Løberen bør ikke bruges som et tæppe til at dække indholdet af pulten, men forsigtigt draperet over ryggen. Dette vil helpdesk, blend med din mere moderne indretning, når det ikke bliver brugt. Undgå beaded løbere eller dem, der udskrives med blomster eller bred stribe mønstre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com