Hvordan til at montere et TV på en skrå loft væg

April 28

Gulvplads vil altid være i høj efterspørgsel i værelser i dit hjem, især på stærkt trafikerede områder som levende og TV-rum. Hvis du bruger dit loft som en TV-stue, eller hvis du bare ønsker at sætte en TV i det, en af dine muligheder placere tv'et på væggen med brug af et vægbeslag. Hvis dit loft væg er skrå, kan du stadig montere dit TV, så længe du har en vippe vægmontering.

Instruktioner

•Anvend en stud finder til at finde studs i væggen hvor du ønsker at montere dit TV og bruge en blyant til at markere deres placeringer. Afgøre, hvilke stud(s) du vil bruge (afhængigt af størrelsen på dit TV du kan have en enkelt-stud mount eller en dual-stud mount) og markere dem med din blyant.

•Line op din væg monteres på stud(s) og bruge en plan for at sikre det er lige. Markere skruehuller med din blyant, indstille wall mount, og derefter bore guide skruehullerne med en boremaskine.

•Sæt din væg montere tilbage på væggen over guide huller og bruge din boremaskine til at forankre det på stud(s). Anker skruer er altid inkluderet med vægbeslag, så find dem i boksen wall mount.

Uddelingen dit TV på væggen monterer med skruer i væggen mount pakke og derefter justere hældning af vægbeslaget som nødvendigt for at udligne Skråkant af væggen. Rute ledninger til TV som ønsket og Tilslut dine enheder (kabelboks, DVD-afspiller, etc.). Dit TV er nu blevet med held monteret til din skrå loft væg; bruge en hylde eller står til at holde nogen enheder tilsluttet til dit TV.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com