Hvordan til at nedbryde gamle Køkken Cabinets

August 1

Nedrivning af gamle køkkenskabe indebærer ikke kun tager dem ned fra deres monteret position på væggen, men også nedbryde kabinettet selv, indtil det er reduceret til en flad bunke af tømmer, der let kan kørte væk eller anvendes til brænde. Følgende fremgangsmåde vil bidrage til at gøre denne opgave nemmere.

Instruktioner

Hvordan til at nedbryde gamle Køkken Cabinets

•Åbn kabinettet døre, og med en elektrisk skrue pistol sat til reverse fjerne alle skruer fra kabinetterne. Du skal bruge mindst én assistent at holde kabinetter til denne opgave, og med lidt held kan du finde alle skruerne, så de let kan fjernes. Glem ikke at kigge over og under kabinettet for flere monteringsskruer.

•Træk ud de bolte, der holder skabene på plads. Der kan ikke være nogen, men du skal være sikker på, om dette, især hvis kabinetterne er meget gamle. Hvis du kommer på tværs af alle negle, er en kat 's paw et godt redskab til at trække dem ud af træ. Når du starter neglen med kattens pote kan du skifte til den større koben til at trække søm ud resten af vejen.

•Sæt et koben mod bagsiden af kabinettet hvis det ikke komme fri efter at fjerne alle skruer og søm---det kan males på plads eller der kan være lim holder den trækasse på plads. Placer baren koben eller pry mellem kabinet og væg, og sørg for, at du bruger en mur stud som et punkt af gearing. Gør dette for at undgå at lave huller i væggen. Hvis kabinettet er malet på plads kan du skære langs udenfor omkredsen med en hobbykniv.

•Tag dørene off kabinetter og fjerne hængslerne fra døre ved at støtte skruerne fra hængsler med en elektrisk skrue pistol. Først tage ud de skruer, der holder dørene til hoveddelen af kabinettet. Når døren er ned, sætte det på et bord og tage resten af skruerne ud. Sætte hængslerne i en gammel dåse og slippe af med dørene (du måske ønsker at gemme dørene, hvis de er stadig i god stand).

•Break ned kabinetter indtil du er de oprindelige stykker af tømmer. Dette vil sandsynligvis efterlade dig overvejende med krydsfiner og et par små stykker af tømmer blandet. Kabinettet kan være limet og naglet eller endda skruet sammen, så tag din tid og nøje undersøge alt mens du trækker selve kabinettet fra hinanden.

•Recycle eller bortskaffe træet ordentligt.

Tips & advarsler

  • Bær altid sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller når nedrivning køkkenskabe.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com