Hvordan til at ombygge en 1960 's badeværelse

October 17

Hvordan til at ombygge en 1960 's badeværelse

Remodellering et badeværelse er et stort projekt, men det kan tilføje skønhed og funktionalitet til et badeværelse, bygget i 1960 ' erne. Opdatere udseendet, vil apparater og æstetik af badeværelset gøre det ser mere moderne, hjælper det fungerer bedre og match den indvendige indretning af resten af dit hus. Fuldføre det store remodeling projekt i etaper at holde arbejdskraft og omkostninger bliver overvældende. Renovering af et badeværelse er en nem måde at tilføje skønhed til dit hjem.

Instruktioner

•Tøm badeværelset i alle bevægelige objekter, herunder brusebad gardin, gardiner, tæpper, sæber, badeværelse forsyninger, stearinlys og illustrationer. Dette vil tillade dig at planlægge den remodeling proces på en tom skifer.

•Decide hvilke elementer af 1960s badeværelse skal ændres. Vælge nye elementer til badeværelset, herunder friske tapet eller maling, nye gulve, en opdateret badekar eller bruser og en ny bordplade og vask. Disse er de største visuelle elementer, der kan dato et badeværelse og holde sit udseende fra at være moderne.

•Vælge et farveskema til brug i remodeling badeværelset til at gøre det mere moderne i udseendet. 1960s badeværelser er ofte dekoreret i forældede farver; Vælg en klassisk farvesammensætning som sort, hvid og gul, der vil se godt ud i mange år.

•Installer nyt badekar eller brusebad, eller har en installeret professionelt for at undgå skader og fejl med VVS. Dette er en af de største dele af den remodeling proces. Vælge en ny brusebad eller badekar, der passer til din indretning.

•Udskift gulvet med en ny flise eller marmor gulv. Vælg en farve og stil, der passer til resten af dit hjem og interiør indretning at bringe badeværelse ajour. Har ordet professionelt installeret, så det passer pænt imod tællere, badekar og toilet.

•Tilføj en ny maling farve eller tapet til badeværelset vægge til at oprette en ny æstetiske udseende i badeværelset. Bruge en lyse maling farve, eller mønstret tapet. Vælg farver, der understreger det farveskema, du ønsker i dit badeværelse.

•Installer en ny bordplade, der svarer til nyt gulv og badekar. Vælge en bordplade, der er let at rengøre og supplement til indretningen af dit hjem.

•Installer en ny håndvask i badeværelset til at opdatere flere af den badeværelse hardware. Vælge en vask, der svarer til badekarret.

•Emphasize badeværelse med en ny brusebad gardin og badeværelse tæpper, der supplerer farveskemaet udsmykning ordningen. Vælg håndklæder, stearinlys og illustrationer, der tilføjes i farveskemaet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com