Hvordan til at ombygge en høj badeværelse i en Ranch

January 16

Hvordan til at ombygge en høj badeværelse i en Ranch

Opgraderer et andet niveau badeværelse i en forskudt plan eller rejst ranch hjem ofte indebærer opgradering værelse for at gøre det mere rummelige og luksuriøse end de mere utilitaristisk stueetagen bad. Dette gælder især, hvis den anden sal bath er en del af en master suite. Hvis du tænker på at gøre denne form for remodel, du bliver nødt til at tænke på indretningen, men du kan også prøve at overveje at udvide rummet.

Instruktioner

•Sketch plantegning af dit hjems øverste niveau. Holde badeværelset i dens nuværende placering, men undersøger, hvor du kan udvide den. Se om der er et skab i en tilstødende soveværelse, der kan bruges til en udvidet badeværelse. Eller overveje at låne en fod af plads fra en tilstødende soveværelse. Et større badeværelse på første sal kunne øge dit hjems markedsværdi, især hvis det er en del af en master-bedroom suite.

•Measure værelse, sammen med ethvert rum, du planlægger at låne fra et andet rum, og bruge disse dimensioner til at tegne et nyt badekar layout på millimeterpapir. Gøre en én - eller to-håndvask forfængelighed omdrejningspunktet for rummet. Se om du har plads nok til at sætte på toilettet i en privat eller semi-privat område. Beslutte, om du ønsker eller bad-bruser combo til at være en pre-made enhed eller noget mere overdådige og brugerdefinerede. Hvis du går efter en overdådige look, er dette en god tid til gennemse flise tilbud på din home-forbedring butik.

•Forbered til gut værelse tilbage til studs, herunder loft gips. Leje en container til at holde skidt. Slå elektricitet, samt vand på værelset. Overføre nødvendige toiletartikler og håndklæder til en nedenunder badeværelse. Forsigtigt lirke løs gamle brusebad, badekar og forfængelighed fra væggen studs, ved hjælp af et koben. Fjerne den gamle toilet og drywall, og trække op gulvbelægning.

•Build tilbage rummets komponenter fra loftet ned. Køre nye ledninger og VVS, mens væggene er åbne. Bruge fugt-resistent drywall til slut loft og vægge. Installere forsænket belysning i loftet, og Udskift ventilator udluftningsanordning. Installere kroneformen omkring loftet for en endnu mere elegant look.

•Tilføj dit vigtigste inventar. Bruge high-end inventar, hvis dit budget rummer disse udgifter. Basere dine valg på den stil du går efter. Hvid supplerer moderne indretning, mens antikke stilarter supplere traditionel og Middelhavet indretning. Tilføje bruser og badekar, og fliser disse områder, hvis du ikke bruger Pre-Made enheder. Installere forfængelighed spejl vægmaterialer og belysning sconces. Sæde toilet med en voks ring.

•Paint værelse. Hvis dette er en master suite, skabe et rum, der ligner et tilbagetog, i stedet for en familie badeværelse. Overveje spa-lignende faciliteter som opvarmet håndklædetørrer. Vælg maling farver baseret på det look, du går efter. Hvid skaber et rent, spa-lignende udseende, mens varmere farver har en hyggelig, afslappet føler. Installere vindue behandlinger. Plantagen blinds kan se særligt attraktivt i et badeværelse.

•Opret en high-end look for sal. Købe flise med tekstur til at holde gulvet i at blive glat, når du træder ud af bruseren eller karbad. Sætte i nye sokler, og Tilføj dit tilbehør.

Tips & advarsler

  • Ekstra luksus kan du overveje til dit redone badeværelse omfatter et widescreen TV og en gaspejs.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com