Hvordan til at omdanne solenergi til elektricitet

September 4

Hvordan til at omdanne solenergi til elektricitet

Elektricitet er bare elektroner bevæger sig i en enkelt retning. Solpaneler, generelt lavet af silicium, indeholder elektroner, der er i en tilstand af resten. Når lyset fra solen rammer panelet, elektronerne blive ophidset og bevæge sig frit. Udnytte denne bevægelse og en elektrisk strøm er lavet.

Instruktioner

•Opret en elementært konflikt. En typisk sol-panel er virkelig to paneler med en "krydset" i mellem. På den ene side er der for det meste silicon med blot en smule af fosfor blandet. Anden siden er også silicium, men med en smule af boron blandet. De kemiske egenskaber af fosfor og boron blandes med silicium i kontrasterende måder. Silicium er altid mangel fire elektroner på sin yderstof og går aktivt på jagt efter dem. Fosfor har fem på sin yderstof. Boron har tre. Sollys ophidser elektroner. Silicium blander sig med de andre elementer, at skabe negative (fosfor-holdige) og de positive (boron-laden) elementer på de to sider af panelet.

•Kontrollér en strøm. Silicium er altid på jagt efter elektroner til at fylde sin yderstof. Der sker ved at kombinere det med fosfor og bor en temmelig kaotisk situation. Alle disse venstre-out elektroner fra den negative side se alle åbninger på den positive side og vice versa. De skynder sig over for hinanden, at skabe et knudepunkt negativt og positivt, og noget som en riot opstår. Normalt, negative afgifter ikke kan overtræde krydset til den positive side, men når ligevægt nås og oprettes et elektrisk felt, en ekstern sti giver mulighed for positive og negative til at udveksle frit, at skabe elektrisk strøm--bevægelse af elektroner i én retning.

•Align solpaneler. Hvis solpaneler er stationær og ikke flytte med solen - forudsat du er i den nordlige halvkugle--du pege dem så tæt på ægte syd som muligt, vinklet til din latitude. Husk på, du ønsker som meget direkte sollys som muligt, så sørg for at stien fra solen til panelet er uden forhindringer og skygge.

•Convert fra DC (jævnstrøm) til AC (vekselstrøm). Solceller producerer elektricitet i DC, men apparater i de fleste hjem kører på AC. Ikke at bekymre dig. Mange pre-made solpaneler kommer med en mikro-inverter inde i dem. Det gør konvertering på panelet for dig.

•Sell de ekstra elektricitet. Hvis du ønsker at "binde" ind i din lokale forsyningsnettet og sælge din ekstra elektricitet tilbage til dem, skal du købe et gitter slips inverter. Der er mange forskellige typer af nettet slips invertere derude, med de mindre modeller (for mindre systemer) starter ved omkring $1.500 i 2010. Du bliver nødt til at matche din solpaneler, størrelsen på dit system og gitter slips inverter til hinanden.

•Tilslut din gitter slips inverter til din solpaneler og din forsyningsnettet. Bare hvordan du går om dette vil afhænge af den gitter slips inverter mærke og model, din utility krav og lokale regler. Hvis du er sikker i din elektriske viden, følge de installationsvejledning, der fulgte med din nettet slips invertere. Sørg for at konsultere din elselskabet og følg lokale regler.

•Hire en autoriseret elektriker til at forbinde solpaneler til dit elektriske system. Tilslutte din egen solpaneler er latterligt farlige og der er mange varierende lokale koder, som du skal overholde. Hvis du tilslutter en større solsystem, anbefales det, at du ikke prøve indeværende på egen hånd. En elektriker kan også hjælpe dig med papirarbejdet, som kan være ret kompliceret.

Tips & advarsler

  • Check med din county eller byen for koder til solpaneler. Du kan have en tilladelse og kontrol koder først kan hjælpe dig med at undgå en bøde senere.
  • Elektricitet kan være farligt. Hvis du er usikker på dine færdigheder, hyre en professionel elektriker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com