Hvordan til at omgøre en 1950s køkken

May 5

Hvordan til at omgøre en 1950s køkken

Redo din 1950s køkken med en frisk tage på den retro køkken at holde stil og udseende af æra med moderne bekvemmeligheder. Alternativt, opdatere køkkenet med en moderne stil, hvis du ikke er 1950s retro look. Bruge 1950 'er stil af køkkenet til at skabe en ' 50 'er diner look, hvis det tiltaler dig. Farver og materialer du vælger kan drastisk ændre udseendet af køkkenet uden rensning den og genopbygge den fra jorden op.

Instruktioner

•Paint vægge en munter farve der var populære i 1950 ' erne, som gul, mynte grøn, Robins egg blå eller turkis. Alternativt, holde sig til en bleg grå eller hvid, hvis du vil hellere bruge neutrale farver eller vige tilbage for et retro-look.

•Tag i nye flise gulv eller malingen over dine nuværende gulve med veranda maling hvis dine gulve skal opdateres. Sort-hvide ternede gulve eller en solid, neutral farve vil arbejde.

•Opdater dine apparater med nye versioner, der er mere effektiv med en retro look. Hvid, turkis og pink modeller er tilgængelige i de krumme figurer i 1950 ' erne. Tilføje en lille, firkantet chrome og formica-topped bord i midten af køkkenet, hvis du ikke har en Spis-i bar at holde fast i retro-look. Tilføje chrome og vinyl stole. Vælge et enkel bord i glas eller træ hvis du vil have noget mere moderne.

•Display trykte parabol håndklæder og hænge mønstrede gardiner i vinduerne. Vælg tekstil med lyse, munter mønstre, der afhente andre farver i rummet.

•Accessorize køkken med en rullende fødevare indkøbsvogn, retro retter, vaser og potteplanter urter i farverige containere. Hold tilbehør til et minimum, hvis du går til en moderne look, som en simpel trio af beholdere til at holde sukker, mel og andre ingredienser, du ofte bruger. Hænge gryder og pander fra en væg rack, hvis du er kort på skabsplads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com