Hvordan til at omgøre en drengs soveværelse på et Budget

June 18

Hvordan til at omgøre en drengs soveværelse på et Budget

Smager af en pre teenage dreng er typisk ikke den samme som smager af en 5 - eller 6-årig dreng. Hvis den unge mand i dit liv ønsker at opdatere sit soveværelse, så det passer til hans nuværende smag, kan du gøre det uden at sprænge banken. Re-doing et børneværelse kan være budget-venlige, så længe du ikke har planer om at investere i nogle nye møbler eller at foretage drastiske ændringer. I stedet foretage små ændringer til rummet for at give det et nyt udseende uden at bruge en formue.

Instruktioner

•Paint væggene i rummet en ny farve. Lad barnet vælge farven men velkommen til at udøve et veto mulighed, hvis han vælger en nuance, er for ekstreme eller vil være vanskeligt at male over senere, såsom sort eller rød. Som et kompromis, foreslå andre farver til ham; for eksempel kan du foreslå grå i stedet for sort eller en mere rolig og beroligende-ser rødt. Hvis han ønsker mere end én farve, skal du vælge en mørkere farve til en accent væg og en lysere farve for de resterende vægge.

Hæng billig plakater rundt i lokalet. Bruge en lim, der ikke vil skade vægge for at hænge plakaterne. Hvis drengen ændrer sin mening om sin yndlings band eller tv-show senere, vil ikke der være varige skader når han tager ned af plakater. Ramme billeder af ham med hans venner og familie og arrangere dem på væggen.

•Sæt et nyt sæt af lagner på seng sammen med en koordinerende dyne og pudebetræk. Neutral lagner i en dækkende farve kan være din bedste løsning, da han kan vokse fra ark, der har et design fra hans yndlingsfilm eller show.

•Spruce op en gammel sengelampe ved at sætte en lampeskærm på det der koordinerer med nye plader eller maling farve. En anden mulighed er at dekorere en almindelig beige lampeskærm med maling penne eller knapper.

•Indstil en lektier Station hvis drengen er ved at indtaste sin skoletid. Placere et skrivebord i et veloplyst del af rummet og giver en behagelig stol til at arbejde. Sætte en reol ved siden af skrivebord for hans skolebøger. Hænge en opslagstavle bag skrivebordet. Male væggen med tavle maling, hvis du foretrækker, så han kan skrive sine hjemmeopgaver eller bruge det til at arbejde sig igennem matematiske problemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com