Hvordan til at omgøre en forældet Rock pejs

September 23

Hvordan til at omgøre en forældet Rock pejs

Snuggling ved siden af en beskidt, forældede pejs er ikke sjovt. Fikse op dit gamle rock pejs ved at give det en ansigtsløftning, der vil øge din indretning og lokker dig til at få hyggeligt. En grundig rengøring kombineret med en ny omdrejningspunkt kan gøre hele forskellen mellem gamle og forældede og frisk renoveret. Tilføje nye, kan prydgenstande give tekstur, farve og energi at udslidte pejs.

Instruktioner

•Dæk områderne omkring din pejs med plast dropcloths.

•Tag på gummihandsker og en respirator maske. Fjerne pejs aske fra pejs brændkammeret ved hjælp af en lille kost og fejebakke. Kontroller, at asken er helt kolde med ingen gløder før du begynder. Bortskaffe aske i en papirkurv taske. Bruge en støvsuger til at fjerne enhver resterende aske.

•Applicer en pejs Rengøring opløsningsmidler til indvendige af brændkammeret følge producentens anvisninger. Tillad renere i blød i et par minutter før skrubbe med en stiv børste, der ikke har wire børster. Skyl opløsningsmidlet fra fyrrummet væggene med klude dyppet i rent vand.

•Rengør de udvendige flader af din rock pejs med en stiv børste dyppet i en rengøring blanding af 1/2 kop trinatriumphosphat blandet med 1 gallon af varmt vand. Brug gummihandsker for at beskytte dine hænder og undgå at få blandingen på dit tøj, tæppe eller hud. Brug pensel til at skrubbe klipper og skyl med klude dyppet i rent vand.

•Applicer en frakke af interiør latex maling til en gammel træ mantel til at give det en frisk udseende. Vælg en off-white maling farve eller en farve, der supplerer rum trim og sokler. Bruge en pensel til at anvende to frakker af maling, gør det muligt malingen til at tørre natten mellem den første og andet pels.

•Installer en ny pejs skærm, værktøjer og rist til at give et renere og mere moderne look. Skinnende rustfrit stål pejs værktøjer, en børstet tin pejs skærm og en heavy-duty rustfrit stål rist tilføje et moderne flair. Et nyt sæt af sort jern værktøjer, en ornately skulpturelle sort pejs skærm og en ny jern risten kan forbedre en traditionel indretning.

Hæng et stort stykke af kunst på pejs til at opdatere det med et nyt knudepunkt. Farvestrålende kunst kan tilføje frisk energi til pejsen. Vælg et billedtema, der forbedrer rummets indretning.

•Sæt en vase med hvide blomster eller kviste eller en grøn potteplante på den ene side af kaminen, der er proportionalt med pejs og mantel.

•Anbring en gruppering i to eller tre lysestager på anden enden af mantel til at afbalancere den grønne planter eller blomster. Metal eller sorte træ lysestager tilføje tekstur til enhver indretning. Placere hvide lys på toppen lysestager for en frisk, rene look.

Tips & advarsler

  • Åbn et vindue eller dør, før du begynder at male.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com