Hvordan til at omgøre en forsænket øverste ende tabel

March 9

Hvordan til at omgøre en forsænket øverste ende tabel

Redoing en tabel kan føles skræmmende, især hvis tabellen var dyre, da du købte den. Den gode nyhed er, at en dyrere tabel er ofte tegn på et vellavet tabel. Det betyder, at tabellen sandsynligvis vil se godt ud, når det er refinished. Før du starter den lakering, undersøge tabellen og stramme op eventuelle løse møtrikker således at tabellen føles solid og stram. Det er også en god idé at tilføje justerbar puder til bunden af bordben, hvis dit bord har træ ben. Disse fødder kan du indstille niveauet for tabellen på de fleste gulvoverflader.

Instruktioner

•Sand bordplade med en rystepudser. Start med en groft 60 sandkorn sandpapir. Sand i retning af træets årer. Afslut med et fint 120-sandkorn sandpapir. Fjern alle gamle finish, så træet er naturlige i farve.

•Sand afsnittet forsænket i tabellen. Dette er ofte sværere at få adgang til fordi det er mindre. Små roterende værktøjer og spidse sanders kan hjælpe med at nå mindre områder. Vakuum op alle de snavs og tørre ned med en tack klud.

•Sand benene på bordet ved hjælp af løs sandpapir, hvis dit ben er udskåret eller krumme. Altid sand med kornet af træ og arbejde fra groft til fint sandpapir.

•Finish på indersiden af det forsænkede område først som det kan kræve dig til at læne over tabellen for at få adgang. Pletten eller prime og male indre. Ofte designere bruge en markeringsfarve i forsænket åbning for at tilføje interesse for tabellen. Male så mange frakker som er nødvendige for at producere finish du ønsker. Slibe med fint sandpapir i mellem frakker for en glattere finish. Tillad den sidste frakke til tørre i 24 timer.

•Klippe spånplader til at passe stramt til siderne af fordybningen. Indsæt spånplader for at beskytte fordybningen, mens du plette eller prime og male resten af tabellen. Pletten med korn af træ, aftørring pletten med klude. Prime eller maling med korn af træ. Tillade hver frakke til tørre fuldstændigt. Let sand med fint sandpapir mellem frakker.

•Applicer en finish klart frakke til hele tabellen og fordybningen Når pletten eller malingen er helt tør. Din færdig frakke bør være designet til at arbejde med pletter eller maling produkter du har brugt til tabellen. Ofte finish frakker kan sprayes for en flot finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com