Hvordan til at omgøre en fortovet med en dræning Problem

March 16

Hvordan til at omgøre en fortovet med en dræning Problem

Dårlig dræning kan ødelægge et fortov, skaber en risiko og tage væk fra udseendet af gården. Hvis fortovet har et uforholdsmæssigt stort antal af dybe revner, vil lappe det kun være en midlertidig løsning. Korrigere dette spørgsmål er en to-del-projekt, der indebærer æglæggende et grundlæggende underground afløbssystemet ved siden af fortovet og redoing fortovet. Gør-det-selv bør afsætte et par weekender til at arbejde på dette projekt som at fjerne en fortovet er arbejdskraftintensive.

Instruktioner

Redo fortovet

•Fjern det beskadigede fortovet. Vinkel en jackhammer ind i sider og revner at løsne store bidder af beton. Bruge en forhammer til at bryde i stykker i mindre, mere håndterbare størrelser. Transportere stykker med en trillebør og gemme dem i en dumpster. Kald en lokal konkrete recycler for at indsamle beton til genbrug eller se hvis din dump vil antage det.

•Dig ud grus foundation med en skovl og dumpe det på en nærliggende tarp. Hvis det er snavset, dumpe det i spande med varmt vand og lad det i solen for at fjerne så meget snavs som muligt, så du kan genbruge det til de nye fortovet. Fortsætte grave ud til fundament indtil alle muld er fjernet for at give mulighed for en dybere fundament, som vil forbedre webstedets dræning.

•Slope bunden af sitet så den ene side er om 1 tomme højere end anden siden at lede vand fra overfladen. Køre en plade komprimator for at komprimere snavs i bunden.

•Fyld site med grus indtil det er 3 inches fra jordoverfladen. Køre komprimator over grus, så kanterne kile sammen til en næsten solidt fundament.

•Fit 2 x 4 tommer form boards mod indvendigt vægge. Bruge en boremaskine til at vedhæfte bestyrelser end-to-end med beslag, så de er nemme at fjerne når betonen hærder.

•Mix beton i en betonblander og hæld det over grus fra den ene ende til den anden. Rake det i hjørnerne med et gauge rake. Skubbe en lang, metal straight-kant øverst i formen til at smøre overfladen eller skubbe overskydende beton i lav områder. Når overfladen er niveau, skubbe en squeegee over det for at fjerne eventuelle mærker venstre ved bordet.

•Skub en fast kost hen over overfladen efter det hærder omkring en time. Kosten vil skabe lavvandede grooves for trækkraft.

•Klippe lige kontrol fuger i beton hvert 4 fødder ved at køre murske langs lineal. Leddene bør være 1/4 dybden af slab, eller 1 tomme dyb for en 4-tommer tyk fortovet. Leddene er planlagte revner, der vil hjælpe med at forhindre takkede revner fra formning.

Installere dræning

•Dig en grøft langs den lavtliggende slutningen af fortovet med en skovl. Renden skal være 8 inches lang og omkring 6 inches dybere end fortovet foundation. Direkte løbet af renden, så det løber parallelt med fortovet og munder ud i en sikker outlet som et tørt område eller grøft.

•Fyld bunden med 6 inches med grus.

•Lay 4-tommer PVC perforeret drænrør over grus, forbinder leddene med tee eller wye fittings, der er store nok til at rumme et dræn slange i tilfælde af en træsko.

•Dæk rør med grus og et top lag af jord. Planlægge oversvømmelse-tolerant groundcover øverst for at undgå erosion.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com