Hvordan til at omgøre en græsplæne

October 3

Hvordan til at omgøre en græsplæne

Redoing eller starter en ny græsplæne kaldes hvis din græstørv græs problemerne er alvorlige. Plantning ny græsfrø kan ikke være tilstrækkeligt til at løse problemet; boligejere skal identificere og behandle de underliggende problemer, der førte til græs død. Tyk thatch, jordpakning og en høj ukrudt befolkning hinder nye græs fastsætte. Boligejere skal forberede jorden til græsfrø for en vellykket, dyrkning af tyk tørv.

Instruktioner

•Spray din græsplæne med en bredspektret herbicid, der indeholder glyphosat for at fjerne eksisterende græs. Glyfosat dræber eksisterende tørv ved at hæmme dets evne til at producere proteiner. Vent i mindst to uger før såning græsfrø.

•Skub en magt dethatcher tværs over plænen til at fjerne døde græs og tyk stråtag. En tyk-thatch lag af over 1/2 tommer bidrager til fattige græs root etablering og forhindrer græsfrø, som skal have tilstrækkelige jord kontakt, fra spire. Rive op død græsplæne debris.

•Skub core perlator over græsplænen. Core beluftere fjerne stik af jord til at øge luftstrømmen og jord dræning.

•Pour starter gødning i en roterende spreder og fordeler over gården. Starteren gødning er høj i fosfor, som tilskynder stærk græs sætteplante udvikling. Distribuere en igangsætter gødning med en NPK mængden af 5-10-5 med en sats på 20 lbs. pr. 1.000 kvadratfod. Arbejde starter gødning i de første 2 til 4 inches af jord.

•Rundsending græsfrø over jorden. Det beløb, som du distribuerer afhænger af typen græs du vokser. For eksempel, er Kentucky bluegrass fordelt med en hastighed på 2 til 3 lbs. pr. 1.000 kvadratfod. Dække græsfrø med 1/8 tomme kompost. Vand på plænen.

Tips & advarsler

  • Hold jorden fugtig, mens græsfrø er spirende. Tør jord forhindrer græs frø spiring.
  • Undgå beplantning græsfrø i sommeren. Græsfrø har en vanskelig tid spire og sprede når temperaturerne er hot.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com