Hvordan til at omgøre en håndværk værelse

November 10

Hvordan til at omgøre en håndværk værelse

Håndværk værelser er normalt de mest kreative i et hus. Disse særlige rum er vigtig for boligejere, der ønsker et utilitaristisk plads til at gøre kunst og håndværk projekter i komfort i deres eget hjem. Håndværk værelser har særlige overvejelser, såsom organisation og belysning, hvilket gør dem undertiden et udfordrende rum at designe. Der er mange måder at omgøre en håndværk værelse for at skabe den optimale arbejdsområde, og resultatet er et håndværk værelse, der er komfortabel, funktionel og smuk på samme tid.

Instruktioner

•Paint væggene en lys farve. Fordi håndværk værelser har tendens til at være fuld af forsyninger og organisationsenheder, føler de ofte visuelt mindre end deres firkantede optagelser viser. Giv rummet en frisk lag maling i en lys nuance, som blød creme eller tan, at gøre rum føler mere ekspansiv og give en neutral baggrund for alle de farver og teksturer af kunst og håndværk supplies.

•Incorporate et centralt arbejdsområde. Give håndværk værelse design et brændpunkt ved at tilføje et stort arbejdsbord til rummet. Om crafter syr, maler eller samler, en temmelig betydelig kunst overflade gør ofte arbejde lettere og mere effektiv. Fordi kunstnere ofte sidde i lange perioder, tilføje en ergonomisk opgave stol til et område, der er behagelig og utilitaristisk på samme tid.

•Tilføj opbevaring. Organisation er normalt en vigtig del af ethvert rum, håndværk redo så vælg reoler til at gemme Crafte ting, så de er inden for rækkevidde. Opbevaringskasser og placeringer som kurve og krukker til at arrangere mindre elementer, og knytte etiketter for at oprette organisationen af alle håndværk supplies for en organisatorisk arbejdsplads med stil.

•Brug opgave belysning. Oprettelsen af håndværk er ofte visuelt omhyggelige, så tilføje passende opgave lamper til den centrale skrivebord og andre kunst område kunst stationer. Give loft spor lys for værelser, der ikke har naturligt lys, og indarbejde speciale lamper med forstørrelsesglas kapacitet for job, der kræver indviklede visuelle arbejde for et håndværk værelse redo med optimal visuel funktion.

•Display illustrationer. Tilføje et strejf af kunstneriske lune til rummet ved fremvisning af forskellige håndlavede varer. Placer stykkerne på hylderne eller hænge særlige kunst og kunsthåndværk på kroge at fremhæve formålet med rummet og give craft værelse design tilføjet visuel interesse. Fremvisning af kunst håndværk værelser giver rummet en kunstnerisk appel og skaber et rum, der er fuld af inspiration til den kunstner, der arbejder der.

Tips & advarsler

  • Gruppen illustrationer eller håndværk i ulige-tal ordninger for en skærm, der er visuelt tiltalende.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com