Hvordan til at omgøre en indendørs pejs

August 1

Hvordan til at omgøre en indendørs pejs

Pejse giver mere end varme på en kold vinter nat; de også give plads et knudepunkt og en interessant arkitektonisk funktion. Efter års brug og misbrug, vil pejsen begynde at ligne mere øje ondt end eye candy. Dit problem kan også være at din pejs er forældet eller ud-af-sted i dit moderne indretning. Der er flere måder at redo din eksisterende pejs for at hjælpe det passer ind i dit hjems look.

Instruktioner

•Tag sod, snavs og snavs fra pejsen med de rigtige materialer. For eksempel, brug hvid eddike til at rense mursten pejs eller en blanding af en del vand og en del brintoverilte til at gendanne en marmor model. Mange gange, kræver alle pejs er en god rengøring for at genoprette sit udseende.

•Udskift alle revnede, løs eller manglende mursten fra en sten pejs. Lave ridser i en marmor model med polering sammensatte. Udføre reparationer dig selv med de rette værktøjer, herunder udskiftning mursten og mørtel til modellens sten og polering sammensatte for marmorpejs, eller hyre en professionel til at erstatte eller reparere brudte pejsen.

•Dæk mursten pejs med en frisk lag maling. Rense mursten med sæbevand og hvid eddike før du anvender to til tre tynde lag af 100% akryl maling. Vælg en farve, der supplerer rum eller bruge hvid til at oprette en ren, frisk udseende.

•Udskift kappen. Trække ned det gamle kappe og erstatte det med en ny model, kalksten, marmor eller træ. Vælg en model, der passer til dit hjem decor. For eksempel, vælge en rustik træ kappe for en bjælkehytte føler eller en antikke stykke til en shabby-chic føler.

•Accessorize den eksisterende pejs. Fjern kappen helt og hænge en stor indrammet foto eller grafik over ildstedet. Indstille store dekorative statuer, vaser eller potteplanter på begge sider af arb. Brug det rigtige tilbehør til at skjule eller oplive den gamle, forældede pejs.

Tips & advarsler

  • Bruge tri-natrium fosfat eller TSP, til at fjerne vanskelige pletter, herunder opblomstring, fra mursten pejs.
  • Overveje at hyre en professionel til at helt rive ned og remodel pejsen. Dette er en delikat, arbejdskrævende opgave, der kræver ekspertise.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com