Hvordan til at omgøre en indvendig dør

November 29

Hvordan til at omgøre en indvendig dør

Ændre aspekter af en indvendig dør kan forbedre ethvert rum betydeligt. Standard døre med hævet paneler bruges typisk i mest moderne hjem. Men ikke overse kunstneriske måder at bruge andre typer af døre, såsom glasdøre eller døre omgivet af glas i nogle måde. Tænke uden for boksen, så at sige, at installere en interessant dør i køkken, alrum eller master suite. Se på mange muligheder, så du kan beslutte, hvad du vil finde tiltalende over tid. Træf en beslutning hast, eller du kan blive træt af din nye dør design.

Instruktioner

•Paint en eksisterende døren til at give det en frisk udseende. For eksempel male en interiør køkkendøren med tavle maling og brug kridt til at skrive en indkøbsliste på det. Male et badeværelse interiør døren gloss sort til at gå med sort gulv fliser. Bruge en læder farve halvblank maling på en dør inde et hjemmekontor for at matche lædersofaer.

•Åbn en væg med nye lys muligheder. Installere en agterspejlet over en indvendig dør, f.eks. Skære åbne en mur for at medtage dobbelt glasdøre med glas sidepaneler, så hele væggen sender mere lys. Skære en døråbning større at medtage en overhead arch-- og ikke bruger en lukbare dør--vil tilføje lys til indre rum samt.

•Installer en datakommunikationsenheder dør, der åbner i to opdelte sektioner. Brug en dør, der vil blive lukket i bunden halvdelen, så du kan tjekke om en sovende spædbarn via den åbne øverste halvdel af døren. Installere denne type splittet dør mellem et hjemmekontor og legerum, også. Sørg for hver halvdel af døren har sin egen robust låsen, så det kan lukke som en enkelt dør enhed til enhver tid.

•Convert en standard dør til en lomme dør. Brug denne dør til at spare plads i gangen uden for et lille Påklædningsværelse, f.eks. Installere en lomme døren, hvor gulvplads er begrænset, såsom mellem opholds-og spisestue. Opbygge lomme døre med fransk dør enheder, der glider ind i modsatte vægge, hvis swingende døre tage op for meget gulvplads. Holde inde indre at mur, sig vil har brug for en lomme plads bygget der med en installeret glidende spor for lomme døren.

Tips & advarsler

  • Se hjemme design bøger at se mange muligheder for at ændre en dør. Gå over design for dobbelt franske døre eller døre med matteret ruder. Overveje interessant trim på døren, som indrammede sektioner af crown molding, også. Bruge tapet og spejl fliser som andre muligheder til at dekorere døren fronter eller paneler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com