Hvordan til at omgøre en køkkenbordet flise

July 1

Installere køkkenbordet flise kræver, at du placerer hver flise ind i dens nøjagtige position, med fliser korrekt fordelt og hver ét niveau med fliser rundt om den. Hvis du har en enkelt flise ude af position, kan det kaste ud hele udseendet af køkkenbordet. Når dette sker, er det eneste middel til at omgøre placeringen. For at dette kan ske, du bliver nødt til at træk flise fra sin plads, forberede sin tilbagevenden køkkenbordet og derefter montere flisen korrekt. Det er en masse arbejde for en enkelt flise, men resultaterne vil være en konsekvent flisebelagt bordplade med noget malplaceret at mar sin udseende.

Instruktioner

•Dæk fliserne omkring den, du nødt til at redo med malertape at undgå at ridse dem i processen.

•Tag injektionsmørtel fra leddene omkring flisen ved hjælp af en roterende værktøj. Sted en carbide injektionsmørtel klinge på værktøjet derefter køre blade op og ned på injektionsmørtel linje, skære ud injektionsmørtel indtil din rækkevidde køkkenbordet kernen under flise overfladen. Hvis fælles på en eller flere sider af flisen er fyldt med caulk i stedet for injektionsmørtel, derefter skåret caulk i 3-tommer strimler med en hobbykniv og derefter strimler ud fra leddene med kanten af en spartel.

•Tag et pry bar og skub den gennem en ryddet leddene omkring flise og under flisen. Lægge pres på bunden af fliser til at springe ud af sin plads i køkkenbordet.

•Klippe de selvklæbende resterende i køkkenbordet hul gratis med roterende værktøj og hårdmetal injektionsmørtel blade. Børste ud lim med en nylon pensel. Sand bagsiden af flise med groft sandpapir for at fjerne ethvert spor af klæbemiddel fra dens overflade. Tørres af med et stykke stof.

•Butter bagsiden af fliser med thinset mørtel, ved hjælp af en indskåret murske. Placere flise i ryddet hullet, og sørg for, at du placerer fliser helt og holdent med de omkringliggende fliser. Placer en tømrer niveau over flise og tilstødende fliser til at gøre visse flisen er niveau. Tilføj mere mørtel for at hæve niveauet af flisen, eller fjern nogle mørtel for at sænke niveauet flise. Vente 4 timer for mørtel til tørre.

•Anvend en injektionsmørtel float til at placere injektionsmørtel i leddene omkring flisen. Sted caulk i stedet for fuger i samlinger liggende ved siden af fugt-rig overflader. Fjerne enhver injektionsmørtel fra flisen inden for 15 minutter med en fugtig svamp til at forhindre dens tørring på plads, så tør med en ren klud 2 timer senere for at få resten af injektionsmørtel rester.

•Tillad injektionsmørtel tørre i ca. 10 dage derefter børste injektionsmørtel med en flise og injektionsmørtel sealer til at tilføje en smule smudsafvisende imprægnering til injektionsmørtel. Vente to yderligere dage før du bruger flisen igen.

Tips & advarsler

  • Bære arbejdshandsker og beskyttelsesbriller til at undgå skade skal flisen bryde under fjernelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com