Hvordan til at omgøre en lille 90s køkken på et Budget

November 29

Hvordan til at omgøre en lille 90s køkken på et Budget

Køkken remodels kan være meget dyrt, uanset om du ønsker at tilføje bordplads, forbedre opbevaring effektivitet eller bare finde et friskt nyt udseende. Men hvis du remodeling køkken bygget eller indrettet i 1990 ' erne, du er i lykke. I modsætning til køkkener i 60 'er, 70 'er og endda 80 'er, 90s undgået køkken sandsynligvis lyse mønstre og farver til væggene, kabinetter og bordplader. På grund af denne mere neutral stil, bringe en 90s køkken op til dato sandsynligvis ikke vil kræve en komplet renovering. Selv med et lille budget, boligejere kan gøre nogle store forbedringer, at en 90 erne køkken.

Instruktioner

•Opret en Køkken remodeling plan. Lav en liste af hvad du ønsker at ændre, som kabinetter, maling farver, bordplader eller apparater. Holde det samme layout for den vask og apparater at undgå omkostningerne ved nye VVS eller el arbejde. Ifølge MSNBC, flytter en køkken sink omkostninger et gennemsnit på $2.000.

•Undersøg den overordnede kvalitet af køkken frysere. Reface frysere, der er stadig i god stand ved slibning dem og maling eller farvning dem en anden farve. Udskifte hardware inventar for at fuldføre den opdaterede udseende. Hvis kabinetter er skæv, revnet eller kan ikke være refaced, erstatte dem. For at spare penge på nye frysere, bruge spånplade for skab kasser og massivt træ til netop dørene; Dette kan spare dig op til $200 for hver kabinet.

•Refinish fast overflade bordplader med en glasur eller laminat dækning, som giver det udseende af granit uden rent faktisk erstatte noget. Erstatte fliser eller sten bordplader med keramiske fliser snarere end solid overflade materialer såsom marmor eller granit, som koster betydeligt mere.

•Udskift revnet eller bejdset gulve. Laminatgulve er den billigste løsning men kan bære over tid. Keramiske gulve og laminat trægulv er ens i pris, og begge er attraktiv for køberne når videresalg hjem, ifølge MSNBC.

•Repaint vægge til at opdatere den overordnede køkken Se. Brug lyse farver til små køkkener eller oprette en mørk accent væg for at tilføje lidt drama og dybde i rummet. Sørg for, at malingen farve koordinerer med køkkenskabe, gulvbelægning og bordplader bringe rummet sammen.

•Forøgelse lagerplads ved at hænge en pot stativ over komfuret eller i køkkenet. Installere justerbare hylder i pantry og kabinetter. Køb lavvandede reoler eller stativer til bagsiden af kabinettet og pantry døre til at tjene som yderligere lagerplads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com