Hvordan til at omgøre en lille kælder badeværelse med et lavt til loftet

April 17

Hvordan til at omgøre en lille kælder badeværelse med et lavt til loftet

Kælderen badeværelse med et lavt til loftet kan forvandle til en trang, dystre rum hurtigere end nogen andre rum i huset. Mens de arkitektoniske begrænsninger og minimal lys kan præsentere nogle alvorlige design udfordringer, ret brug af maling, spejle, lagerplads og nogle udsmykning tips kan gøre din kælder badeværelse lyse, indbydende rum du altid håbet, det ville være. Få fat i en skitsebog og hoved nedenunder at lade design inspiration flow.

Instruktioner

•Survey dit badeværelse og afgøre, om der er nogen funktioner, du vil fremhæve. Mens kælderen badeværelser har tendens til at være trangt, kan de have arkitektoniske træk, som giver dem den personlighed. Noter af disse funktioner, såsom udsatte mursten, slagge blok vægge, bare rør og ulige hjørner og vinkler. Mange gange, er lidt kreativitet alt hvad du behøver at gøre disse såkaldte mangler til kunstnerisk knudepunkter.

• Lad i som meget naturligt lys som du kan. Hvis tilføjelse eller forstørre et vindue er ikke en mulighed, i det mindste holde vindue plads du behøver åbne og ublokerede. Hvis du vælger at bruge gardiner, holde sig til lyse lutter tekstiler til at hjælpe med at opretholde en luftige, rummelige følelse i hele lokalet.

•Multiply plads med en eller flere spejle. Dette er en ældgammel trick, der virker i næsten ethvert rum, især en lille en med begrænset belysning. Vælge en enkelt, dekorativt spejl, en mur af selvklæbende spejl fliser eller noget derimellem.

•Kontrollér mest muligt ud af din lagerplads. I et badeværelse, hvor hver tomme er kostbar, forsøge at skabe opbevaring i så mange skjulte steder som du kan. Hænge en spejlet Medicinskab, installere sunkne hylderne over karret eller tilføje et stof nederdel omkring vasken til at gøre et sted til opbevaring af rengøringsmateriel.

•Decorate med hvide og lyse farver som disse tjener til at åbne op i rummet og gøre det ser større. Hvis du skal optage mørkere farver, begrænse dem til små accenter i hele lokalet.

•Tilføj væg sconces, hvor det er relevant. Da wall sconces direkte lys opad, skaber de den illusion, at loftet er højere end det er.

•Hold dit badeværelse simpelt og overskueligt. Intet gør en værelse føle sig små og trange hurtigere end rodet overflader. Hvis du ønsker at vise din samling af nipsgenstande, gemme det til en ovenpå værelse med masser af plads.

•Incorporate lodrette linjer ind i din indretning. Dette betyder ikke, du skal gips rummet med stribet tapet. I stedet hænge gulv til loft-gardiner, hænge billeder i kolonner og vælge artwork med stærke lodrette streger.

•Trick øjne at gøre loftet vises højere end det er. Bruge enkle teknikker, såsom at fjerne stol jernbane støbning og hængende kunst et par inches højere end normalt. Hvis rummet har sokler eller støbning, male det samme farve som vægge for at skabe opfattelsen af højden i hele lokalet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com