Hvordan til at omgøre en lille køkken

May 6

Store eller små, er køkkenet krumtappen i hjemmet. Når det er tid til at redo køkkenet, vil du funktionelle, komfortable og attraktive. Redoing en lille køkken behøver ikke at være en kæmpe udfordring. Med et par kreative løsninger, de rigtige farver og tilbehør, kan du skabe et lyst og luftigt køkken, som hilser venner og familie for at hænge ud med kokken eller sidde til en snak over en kop te. Låne et par ideer fra køkken design eksperter og du kan gøre det selv på et budget og få professionelle resultater.

Instruktioner

•Paint vægge og loft en lys farve. En lys beige eller off-white vil gøre køkkenet synes større og luftigere.

•Paint køkkenskabe og trim hvid eller off-white. At vælge en tone eller to lysere end vægge og loft vil give en subtil kontrast i farve uden at være alt for dramatisk. Vælg skuffen trækker og kabinet håndtag i en lignende nuance som maling.

•Udskift solid skabslåger med glasdøre. Dette vil gøre køkkenet synes mere åbne og rummelige. Male indersiden af skabene i samme farve som ydersiden. Få vist hvid eller off-white keramiske porcelæn i kabinetter til at fortsætte farveskemaet.

•Opret en visuel flow ved at minimere den kontrasterende farver og mønstre. Undgå geometriske mønstre, som kan trække øjet indad og ødelægge den rummelige effekt, du forsøger at oprette.

•Klippe tilbage på counter-top rod. Jo mere du har vises på bordplader, jo mindre køkkenet vil se. Gøre brug af vægplads for hylder til kogebøger, dunke og krydderier. Male dem den samme farve som kabinet og trim.

•Undgå væk med land, kitschede vægkunst og indretning. Små køkkener egner ikke sig til masser af nips og listige elementer. De bliver et knudepunkt i rod, der vil gøre en lille rum synes endnu mindre.

•Brug stænk tilbage (afstanden mellem kabinetter og bordplade). Dette område er ofte overset, men kan være sat til god brug for køkkenredskaber stativer. Montere en stilfuld gardinstang et par inches under toppen kabinet og placere et par kroge på det til at hænge madlavning og servering redskaber. En anden mulighed er at købe en vægmonteret køkkenredskaber rack.

Hæng en gryde rack nær ovnen til at frigøre under-the-counter lagerplads. Ved at placere det i nærheden af komfuret, vil dine gryder og pander være inden for rækkevidde når du er klar til at lave mad.

•Installer Lagerreoler på ryggen af skabslåger at holde krydderier, rengøring leverancer og andre fornødenheder, pæn og organiseret.

•Vælg en simpel vindue behandling i en solid, lys farve eller forlade vinduerne nøgne. Dette kan være et problem, hvis solen skinner gennem vinduet blændende. En løsning til dette kan være en udendørs markise over vinduet for at give skygge.

•Vælge et lille bord med to stole, hvis du har plads til et opholdsområde. Holde det inden for farveskemaet, således at det ikke bliver et samlingspunkt, men snarere fortsætter den visuelle flow i køkkenet.

•Resist trang til at hænge kunst på væggene. I stedet tilføje farve til køkkenet med friske frugter og grøntsager vises i skåle eller kurve på bordplade eller tabel og bruge dine gryder som indretning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com