Hvordan til at omgøre en meget lille badeværelse

January 11

Planlægger en redo af et lille badeværelse kan være en udfordring. Der er en masse i gang i dette lille rum. Kan du give det en stilfulde udseende, eller du kan være mere bekymret med at få nogle lagerplads.

Instruktioner

•Plan det nye badeværelse. Beslutte, hvilke emner du ønsker at løse med denne remodel. Måske du ønsker et nyt udseende, måske du skal opdatere en forældet stil, eller måske har du brug for mere lagerplads. Identificere, hvad emner du skal holde i badeværelset og hvor du vil sætte dem. Hvis dit mål er at gøre rummet se større, skal du vælge slank armaturer med slanke linjer, som en piedestal synke. Men hvis du har brug for opbevaring, en forfængelighed under vasken er nok et must-have mulighed. Den nemmeste måde at gentage et badeværelse er at forlade de eksisterende armaturer, eller, hvis de skal udskiftes, for at sætte deres afløsere på samme sted. Dette minimerer VVS og el-arbejde, men kan ikke være muligt, hvis du starter med en ubekvem layout eller tilføjer et karbad eller brusebad til hvad var tidligere en halv bad. Se på billeder af badeværelser at få ideer, layout og indretning.

•Gut på badeværelset. Hvis du helt redoing værelse, skal du tage ud af alt. Hvis du forlader nogle emner, behøver du ikke at fjerne dem, medmindre du har brug at gøre det til at sætte i nye gulve. Du kan helt fjerne væggen bestyrelsen eller bare fjerne det på steder, hvor du har brug for at komme bag det for VVS og el-arbejde.

•En komplet VVS og el-arbejde. Mange gør-det-selv betaler en licenserede blikkenslager, elektriker til at gøre denne form for arbejde frem for at risikere at lave kostbare fejl. Hvis du vælger denne indstilling, kigge efter en person, der er fuldt forsikret i tilfælde af en ulykke. Hvis du gør det selv, skal du muligvis få arbejde inspiceret, især elektrisk arbejde, der kræver nye kredsløb. Sørg for, at VVS og el-arbejde er færdig og testet inden du lægger den sheetrock.

•Installer den sheetrock på vægge og loft. Hvis du erstatter den sheetrock, vælge fugt-resistent sheetrock for de bedste resultater. Hvis du vil fliser, bruge cement board bag hvor flisen vil gå, og vælg cement board, der er af samme tykkelse som den sheetrock. Er færdig med væggene af tape og slibning.

•Installer gulvbelægning. Dette varierer afhængigt af hvilken type du har valgt, og du skal følge fabrikantens anvisninger på hvordan det skal gøres.

•Installer inventar og kabinetter. Igen, der er en masse variabler afhængigt af hvilken type af inventar, du har valgt. Hvis du ansættes en elektriker, så kan du installere belysningen. En blikkenslager kan installere din håndvask, Badekar eller brusebad og toilet, eller du kan gøre det selv.

•Paint loft, vægge og trim. Hvis det er relevant, male skabene, også. Maleri eksisterende kabinetter er en god måde at give rummet en ansigtsløftning, hvis du ikke har råd til at erstatte dem. Male dem en anden farve fra væggen for at gøre dem skiller sig ud, eller den samme farve for at gøre dem blande. Dette er en individuel beslutning baseret på hvad de forsøger at understrege og udrette med din redo.

•En komplet finpudsning. Disse kunne omfatte håndklæde barer eller kroge, accent hylder eller andre elementer på vægge eller bordplader. En kurv til at holde ekstra håndklæder og toiletartikler. Der er mange muligheder, og du er kun begrænset af dit budget og din fantasi.

Tips & advarsler

  • En måde at gøre et lille badeværelse ser større er at bruge en eller flere spejle til at give rummet en dybere, roomier følelse. Strategier til at bruge rummet mere effektivt omfatter ved hjælp af vægge og hjørner til opbevaring, fortsatte bordplade over bagsiden af toilet tank, og installere en over-the-toilet kabinet. Må ikke overse medicinskabet og forfængelighed som opbevaringssteder. Bruge væggene, helt op til loftet for hyldeplads, hvis nødvendigt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com