Hvordan til at omgøre en Metal skrivebord

July 5

Billig metal skriveborde er tilgængelig i de fleste størrelser og mange stilarter fra Genbrugsbutikker og genanvendt møbler salgssteder. En masse af disse skriveborde har overlevet, fordi de er godt lavet og solide. Metal er et godt materiale til omlakering hvis det er i rimelig god stand. Du kan gøre en gammel skrivebord trendy ved at male det med moderne abstrakt design og mønstre som din guide.

Instruktioner

•Anbring skrivebord udenfor på en indkørsel eller et fortov. Skrub skrivebord med sæbe, vand og en nylon børste. Tørre bordet umiddelbart efter skylning med klude.

•Scrub hjørner og revner af skrivebordet ved hjælp af en Messingtråd børste til at løsne snavs, rust og afskallende maling. Bruge penslen på alle kanter og svære at nå steder.

•Sand overflader af skrivebord med en afslibning blok og rystepudser benytter 60 - 120 sandkorn sandpapir. Fjerne alle løs maling, rust og ujævne overflader. Fyld huller eller buler med en auto-kroppen fyldstof. Sprede fyldstof over huller ved hjælp af en spartel. Skrabe væk overskydende. Tillad fyldstof til tørre og sand steder for at gøre dem selv med resten af metal. Tør ned alle metal overflader med rene klude.

•Spray skrivebord med en rust-forebyggelse primer maling. Primer alle metal overflader. Let slibe med fint sandpapir enhver drypper, kamme eller ujævn maling. Gøre det muligt malingen til at tørre i fire timer. Spray skrivebord med en base coat i den farve, du ønsker at vise i det meste af skrivebordet. Spray to eller tre frakker til at opbygge en tyk finish. Tillad det sidste lag 24 timer for at tørre.

•Tape off dele af skrivebordet du ønsker ikke at male. Forlade åbne eller udsat linier, vinkler, design eller mønstre, du vil bruge på skrivebordet. Gnide ned kanter af båndet, og bruge papir eller plast til at dække større områder af skrivebordet. Spraymaling det udsatte område. Male to eller tre frakker tillader hver frakke til tørre i mellem. Tillad den sidste frakke til tørre i fire timer. Gentag denne proces med så mange farver som du vil bruge på skrivebordet.

•Sand den malede skrivebord let med et meget fint sandpapir for at fjerne højderygge mellem maling farver langs båndet linjer og enhver drypper. Tør ned skrivebord med rene klude. Spray skrivebord med flere lag klar lak. Dette vil fusionere de malede lag og giver en flot samlet finish. Tillad skrivebord til tørre i 24 timer før flytter eller bruger den.

Tips & advarsler

  • Rustfrit stål dele af skrivebordet kan slebet til en flot finish og sprøjtet med klar lak. Disse ser ofte fremragende mod en malet finish.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com