Hvordan til at omgøre en mursten pejs

June 20

Hvordan til at omgøre en mursten pejs

Hvis du er utilfredse med dine mursten pejs, måske du overvejer, leje en professionel til at have det helt fjernet. Erstatte en mursten pejs med en anden type er absolut en opgave for en ekspert. Men der er måder at gøre over dine mursten pejs, så det har et helt andet udseende. Redoing overfladen af din pejs er en opgave, kan du tage på dig selv og der er et par muligheder du kan vælge.

Instruktioner

Male pejsen

•Rengør mursten pejs grundigt med et krat pensel og en pasta fremstillet af trinatriumphosphat sæbe og lidt vand. Fjern så meget sod og andet snavs som muligt fra mursten surround. Nyd rene klude i almindeligt vand og fjerne den overskydende sæbe med dem.

• Lad mursten lufttørre i 24 timer. Anvende murværk primer hele mursten med en stor pensel og sørg for at arbejde det ind i sprækkerne mellem murstenene. Vente 10 til 15 minutter for primer at indstille.

•Paint mursten surround med varme-resistente latex maling ved hjælp af en maling rulle. Male nicher og dybe områder med en pensel. Tilføje en anden frakke af maling, når først er tørt og lad den færdige overflade tørre to dage før belysning en brand.

Skimme frakke pejsen

•Scrub mursten surround pejs ved hjælp af trinatrium cleanser blandet med vand for at lave en pasta og en nylon-strittede krat pensel. Skrub Murstenen, indtil nogen sealer er fjernet, og pletter og snavs. Tørre mursten ned godt med våde klude, indtil alle sæbe er væk.

•Wait 24 timer for mursten til tørre. Dække hele mursten surround med konkrete bonding agent med en stor pensel, så du kan få bånd mellem murstenene. Holde programmet konkrete bond, tyndt og jævnt.

•Applicer forberedt beton til mursten surround ved hjælp af en metal murske, når obligationen er lidt klistret. Planteskovl beton på i forholdsvis lige linjer, hvilket gør laget niveau og om 3/8 tomme tyk. Gnid den flade side af murske over betonen til at gøre det glat og vente en halv time for nogle af vandet til at fordampe.

•Hold en indskåret metal murske i en 45 graders vinkel træk i hakket kant i vandrette linjer hen over overfladen af konkrete fra toppen af pejsen til bunden. Anvende et andet lag af beton over den teksturerede ene med lige metal murske, hvilket gør dette lag ½ tomme tyk.

•Glatte overfladen af det andet lag af beton med den flade side af en murske. Sørg for, at beton er plan over det hele og at du er tilfreds med udseendet. Lad betonen tørre helt, cirka tre til fem dage, før du bruger pejsen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com