Hvordan til at omgøre en pejs Mantel

March 8

Kaminen toppe af pejsen, tilføjer den endelige dekorative element i området. Hvis din mantel ikke er at gøre et godt indtryk, vil en hurtig Renovering opdatere den. Ændre kaminen kræver ikke en heftig investering. Enkle ændringer kan omdanne kaminen og området hele pejs. Altid angive dit budget, før du begynder planer om at holde projektet på sporet. Husk budgettet, når du træffe beslutninger om, hvordan du renoverer din mantel.

Instruktioner

•Vurdere den nuværende pejs mantel til at bestemme hvad der skal ændres. Lav en liste over de ting du kan lide og ikke lide om kaminen. Overveje alle faktorer som farve, størrelse, højde, materiale, typografi og dens dekorationer.

•Tag målinger af kaminen og de omkringliggende pejs. Dette giver dig en idé om hvor meget plads du har til at arbejde med i renoveringen.

•Look rundt i lokalet til at bestemme den samlede udsmykning stil. Beslutte, om den aktuelle mantel passer ind i denne stil. Hvis ikke, foretage nogle noter om, hvordan man renovere mantel passer til denne stil.

•Udskift den nuværende mantel med en ny, hvis det er beskadiget eller kan ikke opdateres, så den passer til pladsen. Hjem forbedring butikker sælger mantels du kan installere selv. Du kan finde en passende antikke mantel på en antik butik. Brugerdefinerede mantels er en anden mulighed, uanset om du bygge det selv eller hyre en professionel.

•Ændr farven på mantel for en hurtig opdatering. Hvis kaminen er en træ korn, overveje en ny farve af pletten. For at tilføje en punch af farve til området, male mantel i en farve, der blander sig med resten af rummet.

•Tilføj kroneformen, fliser eller andre trim langs den øverste kant af mantel tilføje detalje til det. Dette fungerer særligt godt på en almindelig mantel, der har bør for nogle spænding.

•Installer accent belysning til at fremhæve mantel. Sporet belysning eller forsænket belysning med justerbar lys gør det muligt at fokusere strålerne på kaminen. Væg sconces nær kaminen tilbyder en anden lys accent mulighed for redoing kaminen.

•Ændr dekorationer, der hviler oven på kaminen. Sørg for dekorationer arbejde godt sammen og accent kaminen. Tilføje et indrammet kunstværk lige over mantel udover dekorative elementer hviler på kaminen.

•Overvåge ændringerne i kaminen at sikre de supplere værelse og passer til din stil. Foretage justeringer efter behov for at få mantel tilbage i overensstemmelse med resten af rummet.

Tips & advarsler

  • Start med små ændringer først. Du kan altid ændre flere ting ved kaminen, hvis de oprindelige ændringer er ikke nok. Det er nemmere at føje til renoveringen i stedet for korrigere ændringer du ikke kan lide.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com