Hvordan til at omgøre en Pejs Mantle

October 5

Træ pejs mantels kan være smukke, når de holdes i god stand. Men hvis din mantel skår eller peeling eller endda ridset eller bejdset efter års brug, det er ikke så attraktivt og kan gøre pejs ligne en ulempe, snarere end aktivets det er. Kontroller, at din mantel er knyttet separat med søm eller skruer; Hvis pejsen og mantel omkring det ene stykke, det kan være sværere at fjerne og du måtte ønske at have professionel hjælp. Stripning og farvning en mantel, dog er noget de fleste boligejere kan udføre.

Instruktioner

•Locate søm eller skruer, der holder mantel i placere og fjerne dem. Teste mantel for at se, hvis det kan fjernes nemt. Brug en blød-headed mallet indpakket i stof til forsigtigt bang på mantel fra undersiden til at løsne nogen gamle lim, hvis det er nødvendigt.

•Tag kaminen udendørs eller i et værelse, der er meget godt ventileret. Lægge mantel på en flad overflade, som på tværs af et par af træ savbukke. Sætte på en par gummihandsker og nogle sikkerhedsbriller, da du vil bruge kemikalier.

•Dæk hele kaminen med en generøs lag af semi-Indsæt kemisk stripper. Lad stripper sidde uforstyrret, indtil du ser overfladen af den gamle finish begynder at blister. Skrab væk alle gamle færdig med at bruge en maling skraber; Skrub vanskelige områder med medium-grade ståluld.

•Anvend en fugtig klud til at fjerne alle stripper grundigt; Du kan først bruge lak fortynder at skylle stripper, men derefter skal du fjerne den tyndere meget godt med rag. Sørg for, at ingen spor af de kemiske stripper eller tyndere forbliver på kaminen. Tørre kaminen hurtigt; Lad ikke fugt sidder på overfladen, da træet kan warp.

•Test nye pletten i en inconspicuous spot, som bagsiden af mantel, som bliver mod væggen og ikke synligt, når det er hang. Beslutte, om du er tilfreds med farven. Gælde hele kaminen med en pensel, arbejder kun i én retning, så det ikke streak pletten.

• Lad pletten tørre natten. Brug en klar topcoat resistente for at forsegle finish af kaminen. Anvende pletten i en tynd, niveau i lag med en ren pensel; Lad topcoat tørre natten over og geninstallere kaminen.

Tips & advarsler

  • Hvis din mantel er meget nær flammen af din pejs, eller du er bekymret over ved hjælp af en kemisk stripper, prøve en alternativ soja-baseret produkt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com