Hvordan til at omgøre en pejs Surround

February 16

Hvordan til at omgøre en pejs Surround

Redoing pejs surround hurtigt opdateres udseendet af pejsen som en helhed. Skader, farvede overflader eller sod-dækket mursten er almindelige årsager til renovering pejs surround. Flise er et egnet materiale til at dække din pejs surround. Fliserne holder godt på varmen fra pejsen, og de giver en ren, fornyede overflade på forsiden af enheden. En træramme omkring surround vil fremhæve fliserne og give yderligere detaljer til området.

Instruktioner

•Undersøg pejs surround til at lede efter skader i det nuværende materiale. Hvis ildstedet er mursten, kigge efter løs mørtel eller mursten, der skal fjernes eller repareres før at være omfattet af et andet materiale. Mursten vil forblive på pejsen, så du ønsker en stabil opbakning til den nye surround.

•Tag eksisterende fliser hvis pejsen har allerede dette materiale på surround. Bruge en hammer og mejsel til at bryde op fliser. Bære beskyttelsesbriller eller sikkerhedsbriller under fjernelse af flisen.

•Dæk mursten pejs ved hjælp af en thinset mørtel, der omfatter en latex tilsætningsstof. Murske på thinset så fugerne er fyldt og overfladen bliver jævnt og ensartet. Lad thinset tørre natten.

•Lay fliser, starter langs den øverste kant af brændkammeret i midten. Spredes et nyt lag af thinset på området, og tryk på flisen på plads. Fortsætte med at installere fliser, kontrol ofte med en plan for at få selv rækker.

•Grout linjer ved at sprede injektionsmørtel med en float. Tør væk overskydende med siden af float. Rense ud fliserne med en fugtig svamp efter 30 minutter. Lad fliserne angivet til 48 timer.

•Sæt træ pejs surround til væggen, så det rammer det flisebelagte område. Pre-Made pejs omgiver er tilgængelige på pejs butikker eller hjem forbedring butikker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com