Hvordan til at omgøre en pulver værelse

May 10

Hvordan til at omgøre en pulver værelse

Hvis dit hjem dametoilet er nusset, forældet og har behov for en nuværende udseende, du behøver ikke nødvendigvis at gå til betydelige udgifter eller leje et team af entreprenører. Hvis du har nogle grundlæggende husholdningsbrug færdigheder, kan du nemt redo din dametoilet. Redoing din dametoilet afhænger det udseende, du ønsker at opnå, og uanset om du ønsker at gøre rummet passer ind i hjemmets omkringliggende værelser eller stå egne.

Instruktioner

•Paint væggene en ny farve til at give pulver værelse et opdateret udseende. Hvis væggene er omfattet i tapet, fratage det og prime og male værelset. Vælge en farve, der er lyse og livlige. Hvis du har dæmpet jorden toner i hele dit hjem, vil en farverig dametoilet tilføje masser af liv til din bolig.

• Giv dametoilet et nyt gulv, der svarer til eller anlæg nå hos vægfarven. Hvis du er på et budget, vinylgulve leveres i en række ser og er nemme at installere selv. Hvis du har lidt flere penge at bruge, tilføjer keramiske fliser klasse til rummet. Boligejere i kolde klimaer kan overveje at installere strålende gulvvarme under fliser giver badeværelset en varm, hyggeligt føler.

•Udskift toilet hvis dens farve ikke passer til din nye vision, hvis det er plettet, eller hvis du ønsker en mere energi-effektive model. Selvom ikke et brændpunkt i rummet, tager toilettet op betydelig plads i enhver dametoilet. Hvis det er en skamplet for byen, erstatte det med en ren, hvid toilet.

•Monter et nyt badeværelse forfængelighed og synker til at give rummet en nye, iøjnefaldende omdrejningspunkt. I stedet for at få en traditionel vask, vælge et glas skål-stil vask, der sidder over forfængelighed. Nye vandhaner, enten i poleret rustfrit stål eller børstet stål, vil give rummet et moderne look. Forfængelighed, selv kan være ethvert materiale, men sørg for, at det passer godt med farven på dine vægge og gulv.

•Installer nye overhead og vanity belysning i pulver værelse. Ændre udseendet af en lys vil give rummet en øjeblikkelig visuel eftersyn. Tilføjelse af lys, vil halogen lys øge nytten af rummet. Afhængig af din forfængelighed, kan du tilføje Halogenspots til det, installere væg sconces på hver side af spejl eller halogen pot lys i loftet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com