Hvordan til at omgøre en Ranch hjem indgang

December 16

Hvordan til at omgøre en Ranch hjem indgang

Hvert år, kan ethvert hjem indgangen ser dateret. Ved at indarbejde vigtige ændringer og nye materialer, kan rummet tilføje stor curbside appellere og indvendige appel. Du vil oprette et design, der forbedrer hvordan familie og besøgende opfatter hjem, så investere tid i at gøre den nye rum føler indbydende. Hvordan du koordinere farver, teksturer og belysning vil alle komme i spil. Nogle nye byggeri kan være i orden så godt. Planlægge din ideelle makeover og derefter justere dine planer efter det tilladte budget.

Instruktioner

•Measure en eksisterende front veranda og indgangen foyer. Skitse disse områder, sammen med grundlæggende dimensioner af huset. Du kan vedlægge en del af en veranda, alle en veranda eller tilføje et nyt glas rum på forsiden af huset. Tegne en ny plantegning med en nyligt konfigureret foran indgangen på millimeterpapir.

•Tag dine tegninger til lokale bygning myndigheder at gennemgå planer. Få en tilladelse til at gå videre med remodel. Omfatte enhver elektrisk eller VVS ændringer, plus indre planer, for at sikre dine opgraderinger følge alle bygningsreglementer. Kontakt din lokale forsyningsselskab, hvis arbejdstagere bliver nødt til at ændre placeringen af en utility meter på forsiden af dit hjem, f.eks.

•Installer nye foundation materiale. Udvide den konkrete base af din front veranda til at støtte en ny sun værelse kabinet, f.eks. Kontrollere eksisterende betongulve for revner eller svage steder før konstruere nye rammer over alle dele af den. Sørg for, at ingen skrånende af beton eller landskabspleje vil forårsage utæt i dit hjem kælderen, også.

•Build et nyt tag, der hænger sammen med de gamle én. Konstruere et tag, der vedligeholder harmoni og balance i en ranch hus. Undgå at konstruere en ny indgang tilføjelse, der skiller sig ud for meget. Bygge det til at blande med den gamle hus struktur, så det ser originalt at huset i enhver henseende.

•Installer en ny hoveddør på house facaden fører inde i hjemmet. Hænge en ny fransk dør, for eksempel, eller installere en ståldør for sikkerhed. Overvej at tilføje sidepaneler af glas til hoveddøren, hvis ranch hjemmet er konstrueret af sidespor versus mursten. Sørg for at installere glaspaneler og en ny dør på en mursten ranch før omslutter et supplement, fordi det er vanskeligt at arbejde inde i et nyt kabinet med konkrete Save og andre værktøjer til at fjerne mursten.

•Installer alle rammerne for den nye hjem tilsætning eller veranda kabinet. Bruger 2 x 4 tommer boards sikret på 16-tommer centre, men forlade åbninger for en ny dør på tilsætning eller windows. Installere alle indramning for en havestue kit, hvis du vil bruge en premade havestue kit, få det i to eller tre-dages periode. Tillad ikke arbejdere til at springe dage at få skabet under dække, fordi kraftig vind kan flytte skelet rammerne og svække den.

•Finish ydre og indre af den nye indgang. Tilføje fliser til våbenhuset gulvbelægning eller værelse tilføjelse, f.eks. Klæd altankasser og male skodder. Installere nye udvendige belysning i rummet til at erstatte forældede armaturer. Installere marmor fliser inde i hjemmet i foyeren og tilføje en ny overhead armatur til at matche formalitet af home's vigtigste stue. Fremlægge foyeren med en siddende bænk og potteplanter i keramiske beholdere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com