Hvordan til at omgøre en værelse med sovesofa

February 10

Hvordan til at omgøre en værelse med sovesofa

Hideabeds, madrasser og pullout sofaer er blot nogle af de sofabeds tilgængelige på markedet. Disse senge spare plads, fordi de er multifunktionelle. De arbejder godt i et gæsteværelse, der bruges også til socialt samvær i løbet af dagen. Når udsmykning, Husk på, at gæsterne vil være behageligt, mens de sover på en sovesofa, ligesom de ville i en almindelig seng. Vælge møbler og et layout, der passer til både dagen og natten skik.

Instruktioner

•Indstil sovesofa langs den bredeste væg så længe som det ikke har nogen vinduer eller døre begrænser den måde du arrangere møbler. Dette tillader dig at sætte møbler på begge sider af sovesofa mens forlader plads til at bevæge sig i midten af rummet.

•Sæt en natbord eller slutningen bordet på begge sider af sovesofa. Vælg end tabeller, der ser ud som de kunne passere som en nat står, eller vice versa. Møblerne skal skuffer for gæster til at gemme elementer. Kontroller højden af tabellerne ende med højden af sovesofa, både når det er en sofa og en seng.

•Lay et tæppe på gulvet foran sovesofa. Dette vil tilføje nogle farve og tekstur til værelset når sofaen består, og vil også give nogle stof på gulvet på enten side af sengen, når det er gjort ned.

•Tilføj en lygte på hver side af sovesofa. Hvis to mennesker vil dele sovesofa, kan de både tænde en lampe hvis de har brug for det. Dette fungerer også for læsning, når det er en sofa.

•Sæt en komfortabel stol i et andet hjørne af rummet hvis pladsen tillader det. Dette gør rummet brugbart for at besøge i løbet af dagen, hvis du ikke har overnattende gæster, og giver gæsterne flere muligheder for mødet. Brug en stol med nogle mønster til polstring, hvis sovesofa er solid. Tilføje en skammel giver mulighed for flere mødet ordninger og ekstra komfort.

Hæng blinds eller gardiner, der vil give privatliv i løbet af natten. Hvis du bor i et stærkt befolket område, kan du foretrækker blackout blinds eller gardiner til at hjælpe gæsterne med at sove om natten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com