Hvordan til at omslutte Carport for at gøre en ekstra plads

October 3

Hvordan til at omslutte Carport for at gøre en ekstra plads

Omslutter en bil port for at gøre en ekstra plads, kan hvis det gøres ordentligt, tilføje firkantede optagelser til hjemmet. Hvis bilen port har klimaanlæggets kører til det og det korrekte beløb af stikkontakter, og sker under tilladelse, kan det tilføje betydelig værdi til hjemmet. For at den nye værelse betragtes som et soveværelse, i de fleste områder af USA, skal rummet have et skab. Et soveværelse kan tilføje mere værdi til et hjem end et "bonus værelse," afhængig af placeringen af hjem.

Instruktioner

• Rengør gulvet af carport off. For hvert område, der ikke er butted op mod en cement pad, bygge en form fra 2 af 4-tommer bestyrelser til at holde betonen. Bruge stakes uden for formularen til at holde formen på plads. Kontakt en cement forhandler for at komme og hælde cement gulv, så det er plan med gulve i hjemmet. Tillad cement til at helbrede i henhold til fabrikantens anvisninger.

•Measure bredde, længde og højde af bilen port. Opbygge rammer til væggene. Bygge mure ved hjælp af 2 af 4-tommer bestyrelser. Væggen studs skal være 16 inches fra hinanden. Længere væggene skal to eller tre separate rammer (afhængigt af længden af væggen), som er derefter naglet sammen ved hjælp af 2 af 4-tommer brædder på tværs af toppen og bunden. Placer en stol mellem studs på hver 3-foot mark.

•Bolt rammer til cement gulve, brug af lag bolte. Brug 2 af 4-tommer boards til sturdy vægge, hvis det er nødvendigt. Brug lange skruer til at skrue toppen af rammen i det eksisterende port biltaget.

•Dæk ydersiden vægge med krydsfiner, så materialet valg som sidespor eller puds. Hvis du ramme til at omfatte vinduer, installere Vinduer.

•Ledning afsætningsmuligheder hvis du tilføjer flere stikkontakter. Afhængigt af hvad amt og stat du er i, kan du nødt til at ansætte en elektriker til at gøre dette. De fleste stater kræver en elektriker til at logge på arbejdet, hvis du gør det selv. Tilføje isolering mellem knopperne.

Hæng gipsvæg på indersiden rammer. Maling eller tapet drywall. Slut af med gulvet forsiden af dit valg (tæpper, fliselægning, trægulve).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com