Hvordan til at opdage antikke forfalskninger & reparationer i ultraviolette lamper

January 30

Erhverve smuk og tidløs antikviteter er søgen af mange en antik opkøber, samt antikvitetshandlere. Desværre, mange skrupelløse sælgere forsøger at udtrække premium priser for antikviteter, der er mindre end fejlfri.

Sort lys er ultraviolet lys og har mange anvendelsesmuligheder; blandt disse er afsløring af falske og fejlbehæftet antikviteter. (Ref.1) Ifølge Brightworld.com, "Blacklights der bruges i evaluering antikviteter, fordi de ultraviolette stråler, de producerer reagere forskelligt på forskellige materialer. På grund af denne interessante egenskab bliver ting, der er usynlige for det blotte øje synlige i blacklight. "

Instruktioner

•Hvis du vil godkende glasvarer, inspicere stykke glas du er interesseret i med sort lys. Det kan bruges til at godkende glas Deperession glas og Vaseline glas. Begge disse vil glød under sort lys, fordi de indeholder uranoxid i glasset. Reproduktioner vil normalt ikke glød under sort lys. (Ref.2) antik-hq.com fortæller os, at "Lalique kunst glas lavet før 1945 fluorescerer gult, Lalique lavet efter 1945 ikke."

•For at godkende porcelæn, holde sort lys op til stykket af porcelæn i et mørkt rum til at afsløre eventuelle reparationer, der er foretaget til stykket. Lim bruges til at reparere porcelæn vil dukke op fluorescerende under sort lys. Moderne maling, der anvendes til at røre op et stykke af porcelæn vil også glød under sort lys.

•For at godkende stoffer og tekstiler, holde elementet klud under sort lys at se hvis det fluorescerer. Mange moderne tekstiler lavet efter anden verdenskrig, som rayon og polyester, vil glød under en sort baggrund. Det er ikke altid en idiotsikker metode til godkendelse af et stof element, men fordi hvis varen er blevet renset med moderne vaskemidler kemikalier i vaskemidlet kan forårsage stof at gløde i sort lys.

•Hvis du vil godkende kunst, skinne en håndholdt sort lys på kunstværk. Hvis det er en reproduktion, vil brug af moderne maling forårsage at fluorescerer. Ved hjælp af sort-lys på et kunstværk kan også afsløre sådanne ting som retouchering og reparationer.

•Hvis du vil godkende ephemera, skinne en håndholdt sort lys over gammelt foto, brev, bog eller post-kort, osv. Gamle papir emner produceret efter nitten trediverne ikke vil normalt glød under en sort baggrund. Moderne papirprodukter, dog vil glød under sort lys på grund af kemikalier og farvestoffer anvendes dertil.

Tips & advarsler

  • Hvis du overvejer at købe et dyrt antikt og er stadig usikker på ægtheden, selv efter at det har været under en sort baggrund, konsultere en professionel bekendt med typen af antikke du overvejer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com