Hvordan til at opdage Grub orme

February 28

Larver er umodne biller fundet i jorden. De fleste er lille hvid, orm-lignende væsner, der trods deres størrelse, kan skabe ravage på en plæne eller haven. Som larver modne, begynder de at fodre på rødder, ofte dræbe pletter af græsplæne og planter i processen. Det bedste tidspunkt til at opdage eller finde ud af, hvis du har en grub problem er før de gør deres skader, men det er aldrig for sent for at opdage larver, så du kan træffe passende foranstaltninger til at begrænse deres skader.

Instruktioner

•Dig en 6 tommer med 6 tommer sektion af jord omkring 2 inches dyb. Dette gøres bedst før larver gør deres mest skade, normalt i sensommeren. Jordprøven anbringes i en lavvandet gryde og gå gennem det med en skruetrækker, din hånd eller et andet objekt søger larver. Tæl hvor mange larver som den indeholder. Hvis du har mere end fem larver (10 eller flere per kvadratfod), vil du sandsynligvis have skader senere på sæsonen. Tage flere prøver til en bedre idé om, hvorvidt du har larver eller ej.

•Se efter tegn på skader, især i sensommeren når grub aktivitet er ofte på sit højeste. Browning planter, er visne planter og døende græs almindelige tegn larver fodring på rødderne. Også, græs eller planter vil nemt trække fra jorden fordi der er nogle rødder tilbage til at forankre dem på plads.

•Look ud for øget predator aktivitet. For eksempel, kan en usædvanlig mængde fugle være i din plæne eller haven, når de fodring på larver. Om morgenen kan du også opleve nye huller i jorden efter vaskebjørne, stinkdyr, modermærker og andre væsner fodring på larver natten over.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com