Hvordan til at opdage stål gennem stål

February 17

Stål er en legering af jern med kulstof og andre elementer. Det bruges i konstruktionen af bygninger og andre strukturer. Stål kommer i forskellige størrelser og former. Det er ekstremt svært og meget stærk. Hvis du har en stålkonstruktion og vil gerne vide hvis der er mere stål bag det, kan du finde ud af ved hjælp af et par værktøjer i stedet for at skære igennem stål eller rive det.

Instruktioner

•Locate stål og tryk det let. Lytte til hvor tæt det er. Hvis der er mere stål direkte bag det, vil den banker være mere tætte og mindre hule. Markere de områder på stålet, der synes lidt anderledes med en sort tusch.

•Sæt en metaldetektor mod stål. Metaldetektor vil lyse på grund af stål i front. Flytte metaldetektor langs stål. Det vil fortsat til at bippe, som det kommer i kontakt med stål.

•Flyt det indtil det begynder at bippe mere uophørligt. Når du flytter det over stål med mere stål bag det, vil den bip få meget højere. Mærke disse placeringer med det sorte mærke og se, hvis de passer sammen med mærker fra tidligere.

•Køre den metaldetektor langs stål på samme måde, indtil du når til slutningen af det ønskede område. Markere alle de steder, hvor den metaldetektor registrerer stål bag stål.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com