Hvordan til at opdele en dobbelt stuen i et soveværelse & stue

July 22

Hvis du har en stor dobbelt stuen eller et lignende rum, kan du installere en mur for at opdele den i et soveværelse og stue. Mens et stort rum har det fortrin, er det ikke praktisk for nogle familier, især når familien vokser. En anden grund til at konvertere et enkelt stort rum i to mindre værelser er at gøre en enkelt familie hjem til to lejligheder. Uanset grunden, kan den gennemsnitlige gør-det-selv med en grundlæggende viden om el-værktøj fuldføre projektet. Mængden af tømmer du har brug for til projektet vil variere afhængigt af rum og måde du opdele det.

Instruktioner

•Measure dimensioner af rummet ved hjælp af et bånd måle, og beslutte, hvad den færdige størrelse værelser vil være. Afgøre, om loftet bjælker vil være parallel til den nye væg, eller vinkelret på det. Hvis de bliver parallelle, skal du bruge studs for at blokere afstanden mellem strøer at nagle den øverste plade i strøer. Hvis de vil være vinkelrette, kan du søm i de strøer, hvor væggen er.

•Sæt to 2 x 4 tommer boards på savbukke. Angive længden af væggen du bliver oprejst, og skære brædderne til at længde ved hjælp af en rundsav. Disse bestyrelser vil danne rammen væg top og bund studs.

•Measure 1 1/2 inches i fra slutningen af top og bund studs. Markere en linje med blyant på tværs af bestyrelserne på disse steder. Markere et X til venstre for linjerne. Startende fra den linje, du lige gjorde, måle hele længden af de øverste og nederste studs med et målebånd og markere stud hver 24 inches. Placer en kombination firkant på hver enkelt af de 24-tommer varemærker og tegne en lige streg. Sted en X i venstre side af hver linje. Dette er, hvor du vil installere væggen studs.

•Indstil antallet af 2 x 4 tommer studs du skal fuldføre væggen, og placere at antallet af pigge på savbukke. Startende fra den ene ende, måle højden af den ønskede væg, minus 3 inches, og markere din studs på denne længde. Skære knopperne på varemærkerne ved hjælp af en rundsav. Saml væg rammen ved sømning væggen studs mellem de øverste og nederste knopper ved hjælp af en hammer og 16d negle. Knopperne skal knyttes til toppen og bunden bestyrelser på de linjer, du trak i trin 3, på den side, hvor du sætte X.

•Strømforbrug i standby væg rammen oprejst og plads i den ønskede placering i rummet. Bruge en indramning firkantet for at sikre den nye mur er firkantet med de eksisterende vægge. Fastgør den øverste plade af rammen til bjælker i loftet ved hjælp af en hammer og 16d negle.

•Decide hvor du vil sætte en dør, og skære væk en i væggen studs i det område, hvor døren vil gå. Negle 2 x 4 tommer studs på plads på siderne af døråbningen. Bestemme længden af header for døren ved at måle afstanden mellem de to studs du bare knyttet til dørkarmen. Brug et målebånd til at måle døren header og skære det til størrelse ved hjælp af en rundsav. Søm i hovedet på plads på toppen af to support studs.

•Measure afstanden mellem overskriften på dørkarmen og den øverste plade ved hjælp af et målebånd. Skåret en 2 x 4 tommer stud til at længde ved hjælp af en rundsav, og installere det mellem den øverste plade og overskriften døren hvor der ellers ville være en mur stud. Negle det på plads ved hjælp af en hammer og 16d negle.

Uddelingen bundpladen på gulvet ved hjælp af en hammer og søm. Installere gipsvæg på begge sider af væggen ramme. Bruge en boremaskine, skruetrækker bit og gipsvæg skruer til at sikre drywall til studs. Drive i skruer langt nok i drywall så du kan skjule skruehovedet med drywall sammensatte.

•Spread drywall sammensatte over hver af skruehoveder ved hjælp af en spackling kniv. Spredt drywall sammensatte over huller og fuger i drywall. Placer drywall tape over sammensat på revner, og dække bånd med en anden frakke af drywall sammensatte. Tillad drywall sammensatte til tørre i 24 timer og sand det glat. Reparere eventuelle revner med frisk sammensat. Lad det tørre og sand det igen.

•Sæt den pre hang dør ind i dørkarmen og søm det på plads ved hjælp af en hammer og søm. Caulk omkring kanterne af trim på døren at forsegle alle revner. Installere trim molding som ønsket på den nye væg og afslutte det ved at male det farve efter eget valg.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når arbejdet med elværktøj.
  • Aldrig bære løst tøj eller smykker når arbejdet med elværktøj.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com