Hvordan til at opdele en græsplæne i et blomsterbed

January 27

En almindelig måde for en boligejer at bygge en blomsterhave er at bygge en mur af sten omkring haven. Denne metode kan være maleriske, kan det også være dyrt og labor intensiv. Dividere en græsplæne til at omfatte en blomsterhave behøver ikke at være svært eller dyrt. Det centrale element i denne proces at sikre, at skabe en klar ramme omkring haven og opretholde det for at forhindre græsset i krybende ind i sengen.

Instruktioner

•Lay en længde af strengen på din plæne til at markere omridset af blomsterhaven du ønsker at opbygge. Uanset om du vælger at bygge en square garden i midten af din græsplæne, en tilfældig-formet haven langs siden af græsplænen eller en cirkulær haven, vil strengen hjælpe dig med at måle størrelsen af haven, før du begynder at grave.

•Dig op de uslebne form af haven med en skovl. Afhængigt af hvordan du ønsker at opbygge haven, kan du fjerne snavs fra haven område, skærm og genbruge det eller fjerne det og erstatte det med friske snavs fra et havecenter. Ikke fokusere din opmærksomhed på konturen af haven, som skovl ikke er det rigtige værktøj til jobbet.

•Edge af haven med en edger perimeter. Skridt på det at skubbe det i til jorden meget som du ville en skovl, men derefter svippe snavs op og i til haven. Edgers er afgørende for at skabe en jævn linje for at opdele en haven fra en græsplæne. Fortsætte kant rundt i haven, indtil dispositionen er glat og komplet.

Tips & advarsler

  • Hvis det ønskes, købe plast edging strips og hammer dem snavs omkring omkredsen af haven. Denne proces er ikke altid nødvendigt, men kan bidrage til at forhindre spredning af græs og ukrudt fra din græsplæne i til haven.
  • Når du skærer din græsplæne, undgå at blæse afklippet græs i retning af haven. Altid blæse udklip fra haven, så kanten af haven forbliver fri for græs og andet snavs.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com