Hvordan til at opføre en Metal skur

October 16

En metal skur er en billig måde at føje ekstra plads til dit hjem. Metal skur kits er nemme at sætte. Du kan nemt opsætte en i en dags tid--- og du kan som regel gøre det meste af arbejdet selv. Skure består hovedsagelig af metalramme medlemmer og paneler. Brikkerne er sikret med skruer eller møtrikker og bolte, så de nødvendige redskaber er minimal.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale bygning-inspektøren for at få en bygning tilladelse til din metal skur. Hvis du undlader at gøre dette, kan du være til at flytte struktur eller rive det ned senere.

•Decide på det ideelle sted for din metal skur. Landet vil være i en plan, veldrænet område, der er let at komme til. (Du ikke ønsker at gå en mile for at hente ting du har gemt der.)

•Vælg en foundation/gulvbelægning til din metal skur. Du kan blot bruge en metal gulvet kit og 2 af 4s og krydsfiner. Men det vil ikke holde en masse vægt. Det vil også blive rådner og forværring med tiden.

Du kan også opbygge et fundament med jernbanen bånd eller trykimprægneret træ og har en grus gulv. Det er en nem, billig valg. Du kan have et problem med grundvand, selv om.En konkret pad er det bedste fundament/gulvbelægning at opføre en metal skur på. Det vil holde en masse vægt og give strukturen et stærkt fundament. Æglæggende beton er tidskrævende og dyrt, selv.

•Tag på din beskyttende handsker til at opføre en metal skur. Sortere skur kit og adskille delene. Dybest set har du ramme medlemmer, sidepaneler, tag paneler, døre, tag hætten og nødder, bolte og skruer. Alle brikkerne er nummereret for nem identifikation.

•Saml rammen i metal skur ved hjælp af en boremaskine, stik og tænger. Du skal også bruge en stige til at nå de høje dele. Start i det ene hjørne. Efter instruktionerne, du vil finde, at alle brikkerne har forborede huller. Du skal justere to huller af to ramme medlemmer så bolt dem sammen. Installere tag gavl rammer så godt.

•Sæt metal paneler til ramme én efter én ved at placere dem i sted, side-by-side, og derefter skrue dem på.

•Anbring tag paneler i sted og skrue dem på. Tag den fælles landbrugspolitik er et længe plast eller metal stykke, der løber fra forsiden til bagsiden. Det dækker den midterste søm. For at opføre en metal skur, går tag hætten på sidste. Du og en hjælper vil placere det på plads og skru den ned.

•Skub metal skur døre i sporene på forsiden af strukturen. Du kan have til at skrue de plastik håndtag på dørene.

Tips & advarsler

  • For at opnå de bedste resultater, læse og følge producentens trin for trin instruktioner, kommer med metal skur kit. Vær forsigtig ved håndtering og arbejder med delene af en metal skur som kanter kan være skarpe.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com