Hvordan til at opføre en pæl laden

June 3

Hvordan til at opføre en pæl laden

Pole staldene er billig og enkel at bygge, og kræver meget lidt forudgående konstruktion viden. Gør det selv-pæl laden kits kan købes fra en række leverandører, eller du kan få de grundlæggende byggematerialer fra din lokale hjem forsyning outlet. Uanset om du er et vidende builder eller en novice, er opføre en pæl laden en hurtig og bekvem løsning for boliger husdyr, hvilket gør en garage eller blot at oprette ekstra lagerplads.

Instruktioner

Forberedelse

•Hent materialer. Den nemmeste metode er at købe en pæl laden bygge-kit, som kan omfatte alt fra grundlæggende polakker og spær til en bred vifte af bygning forsyninger. Kontakt din lokale hjem forsyning butikker for tilgængelige indstillinger, eller se ressourcer.

•Vælg et websted for din pæl laden. Dette bør være et stort område af fast, niveau jorden hvor vandet ikke vil dræne på ethvert tidspunkt af året. Spørg din lokale virksomheder for at sikre du ikke vil ramme vandrør eller andre utility linjer.

Kortindgangsdør din lokale bygning afdeling for at finde ud af, om du vil have en tilladelse til projektet. Nogle kommuner kræver tilladelser for nogen nye strukturer på ejendommen, mens andre ikke gør. Være parat til at tilbyde planer og dimensioner for dit barn, og sørg for at angive, at det vil være for landbruget end beboelse brug.

•Grade site, så det er helt plan, og foranstaltningen ud hjørner at sikre plottet er firkantet. Det er afgørende at din hjørner være nøjagtig 90 grader; selv en lille fejl kan kaste justeringen for resten af bygningen.

Byggeri

•Dig post huller på alle fire hjørner, og 12-fods mellemrum langs siderne af laden. Hullerne skal være mindst 24 inches dyb.

•Isæt 4 x 4 indlæg og hæld beton fyldstoffer omkring foden af hver post, at holde de stillinger, afstivet og lige mens de konkrete sæt. I tørre klimaer, hæld mindst 2 inches af beton. I klimaer med spjæld jord, hæld mindst 6 inches. Efter betonen er helt hærdet, udfylde hullerne med jord eller grus til dræning, og tamp fast.

•Opret en bygning rammen ved hjælp af 2 x 4 tømmer. Mellem hver to indlæg, nail tre bestyrelser: en på tværs af toppen, en på tværs i bunden og en henover midten. Dette vil give en grundlæggende struktur, du vil vedhæfte din polakker.

•Sæt et andet sæt af 2 x 4 brædder, eller "stringere," langs toppen af polakkerne støtter tag spær. Skal du kontrollere stringere er niveau og naglet sikkert, da de vil forsynet med en betydelig mængde af vægt.

•Lift spær i sted på taget. Dette gøres mest sikkert ved hjælp af en rendegraver eller anden konstruktion udstyr, som den første truss har næsten intet at skinne det og kan nemt tip under installationen, hvis opgaven er udført i hånden. Anker hver truss sikkert til stringere ved hjælp af skruer og bandagist pladerne. Spær bør placeres i begge ender af laden, og med 4-fods mellemrum i mellem.

•Nail 2 x 4 brædder, eller "åse," på langs på tværs af spær til at give en ramme til tagdækning. Åse skal fastgøres med 2-fods mellemrum. Sørg for, at tømmer bruges til ridgeline og tagskægget er perfekt lige og unwarped.

•Installer metal tagdækning overlappende plader af mindst 6 inches og giver et lille udhæng over tagskægget. Fylde revner mellem ark med vandtæt lim caulking. For en ekstra vagt mod lækager, klemme en ekstra klat af caulk over hver søm eller skrue efter det er kørt i.

Uddelingen længder af galvaniseret ridge cap langs højderyggen linje overlapning af omkring 12 inches.

•Lad laden vægge åbne for en simpel-dækket kabinet, eller Installer sidespor, bølgede metal, krydsfiner eller vinyl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com