Hvordan til at oplade en Kawasaki Akku boremaskine

October 19

En Kawasaki Akku boremaskine er en af de mange batteridrevne øvelser på markedet i dag. Der er et par forskellige typer af Akku Boremaskiner fra Kawasaki, men alle af dem er opkrævet på samme måde. Mens traditionelle elektriske boremaskiner skal være sluttet til en stikkontakt, er en fordel, at de aldrig løber tør for strøm. Batteri af en Akku boremaskine i sidste ende vil det miste ladningen, og hvis du ikke er forberedt, kan det ske på et meget ubelejligt tidspunkt. Hvis batteriet på Boremaskinen Kawasaki dør, kan du oplade det nemt til senere brug.

Instruktioner

•Indstil boret på en flad overflade. Tryk ned på udløseren for at sikre, at batteriet er dødt. Afhente boret og Find batteriet nederst i værktøjet. For alle Kawasaki Boremaskiner er batteriet placeret nederst, hængende ned.

•Locate to grønne knapper på rutinen. På nogle modeller er knapperne på siderne af boret, mens andre er mere mod forsiden. Alle modeller har to grønne knapper på batteriet.

•Skub knapper i at bruge din tommelfinger og pegefinger, og frigive batteri fra boret. Ordne ledningen af batteriopladeren og sæt det ind i den nærmeste stikkontakt.

•Drej batteri af boret hovedet ned og rotere det, så det passer ordentligt ind i opladeren. Spidsen af batteriet har en lige kant og en runde kant. Line det op korrekt med positionen på opladeren og skubbe det på plads.

•Kontrollér sikker grønt lys på opladeren er belyst og blinkende. Dette indikerer, at batteriet oplades. Når lyset op med at blinke afgiften er fuldført.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com