Hvordan til at opløse ler

November 17

Hvordan til at opløse ler

Lerjord er kompakt, har dårlig dræning og er vanskelige at grave eller pløje igennem. Det er umuligt for planterne at rodfæste i disse betingelser. At opløse ler betyder at tilføje organiske og uorganiske materialer for at gøre det rentabelt for dyrkning af planter. Der er ingen universel opskrift til at opnå dette, så en professionel jordanalyse skal indhentes for at finde de individuelle krav for hvert område skulle ændres.

Instruktioner

•Tag fem jordprøver fra forskellige dele af området for at blive testet. Tage prøverne 6 til 8 inches dyb med en jord-sonde. Læg hver prøve i en separat plastikpose. Placer en strimler af afdækningstape på hver pose og tydeligt skriver på båndet, hvad der er indeni, og hvor det kom fra.

•Tag prøver til den nærmeste kooperative udvidelse kontor og bede om en jordanalyse af, som vil give specifikke oplysninger om hvilken jord ændringer er nødvendige.

•Mix jord ændring ifølge vejledningen i jord test. Det vil omfatte en kombination af kompost, kalksten, grus, gødning, gips og sphagnum.

•Dig op ler ved hjælp af en rorpind eller spade, afhængigt af størrelsen af området. Arbejde i området, når det er lidt fugtig og til en dybde af 8 inches. Sprede 2 inches af ændringsforslag over hele området, blande det med rorpind eller spade. Vand området let og tilføje en anden 2-tommer lag af ændringsforslag. Bland jorden igen, bryde op nogen lunser af ler.

Tips & advarsler

  • Tilføje 25 til 50 procent af ændringsforslag til lerjord. Mindre end 25 procent er ikke nok, og mere end 50 procent er for meget for dyrkning af planter.
  • Vand lerjord, hvis det er for hårdt at grave i. Tørre det ud, hvis det holder sig til en spade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com