Hvordan til at opvarme en to-etagers Garage

March 28

En to-etagers garage kan være et værdifuldt hjem desuden, fordi den første historie indeholder garagen, mens den anden historie er praktisk som et alrum, stue, bonus værelse eller ekstra soveværelse. Selv om det har bekvemmeligheden for at gøre en ekstra plads i garagen, kommer problemet med varme. En garage er ikke som vejrtæt som resten af huset og kan få kolde hurtigt, som forårsager den anden sal bliver kølig så godt. Varme garagen bliver en nødvendighed, når du bruger den anden sal som et levende rum.

Instruktioner

•Vælg den bedste garage varmelegeme til dine behov. Et par forskellige garage varmeapparater ar tilgængelige på markedet. Disse er designet specielt til brug i garagen, fordi de er en sikker måde at varme garagen uden at risikere kulilte eller andre materialer fra garage at komme ind i huset. Indstillinger omfatter varmluft garage varmeapparater, infrarød varmeovne og elektriske varmeapparater. Varmluft garage varmeapparater brug propan eller gas til brænde og varme garagen, som har nogle risici, hvis arbejder på et køretøj. Infrarøde varmeapparater varme objekter, så det tager et stykke tid at varme garagen og anden sal vil tage længere tid siden varmen stiger og luften er ikke opvarmes, indtil objekterne, der er. Elektriske varmeapparater bruge en plug og er sikrere for varme mens du arbejder på en bil end gas eller propan varmeapparater. Pick én til første sal og én til anden sal.

•Drej på varmeapparater. Metoder er forskellige for hver varmelegeme og brand. Normalt, du enten tilslutte den og tænde den med en switch eller den har en fjernbetjening til at vende det, hvis det er installeret på højere steder. Gøre det til en temperatur på lav varme.

•Drej op for varmen gradvist. En to-etagers garage kan få meget koldt, især hvis isoleringen er dårlig. Ved at starte varmeren lav og gradvist at øge varmen, kondens er holdt på et minimum og den to-etagers garage bliver langsomt varmere. Varmen stiger, så når den øverste etage begynder at føles varm, deaktivere varmeren på den anden historie og bevare kun varmeren på den nederste etage af garagen. Dette vil holde begge etager varm uden at bruge så meget energi.

Tips & advarsler

  • Aldrig udvide hjem kanalen arbejde ind i garagen. Ifølge dette gamle hus, kan udvide kanalen arbejde resultere i kulilte, savsmuld fra projekter i garagen og bil udstødning at komme ind i hjemmet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com