Hvordan til at opvarme et betongulv

November 27

Hvordan til at opvarme et betongulv

Betongulve har mange fordele. De kan forseglet og malet, de modstå vandskader, de ikke er beskadiget af termitter og andre insekter, og de vil vare på ubestemt tid. En af de største ulemper ved betongulve er, at de er kolde. Men det er et nemt problem at løse. Elektrisk gulvvarme måtter installeret over gulvet og dækket med keramiske fliser vil gøre arbejdet. Måtterne er tynde (1/16-tommer til 3/32-tommer) glasfiber mesh med tynde elektriske kabler bundet til dem eller indlejret i dem (forestille sig et elektrisk varmetæppe). Kablerne tillægger en 120-volt eller 240-volt strømkilde og en termostat.

Instruktioner

Forberedelse

•Measure værelse med et målebånd og trække en præcis gulvet planlægger at skalere med papir, blyant og en lineal. Tegne et layout af hvordan du vil placere måtter med ternet papir, blyant og en lineal, ved hjælp af de dimensioner, der er leveret af producenten af måtter du planlægger at bruge. Husk at du kan skære måtter i overensstemmelse med dit gulv dimensioner, men du kan ikke skære gennem kabler. Heller ikke kan kabler på tværs af hinanden.

•Klippe og lay out gulvmåtter ifølge plantegningen, ved hjælp af saks. Det er en køre for at sikre dine beregninger arbejdede.

•Varmt-lim i gulvvarme måtter i sted i lige nok steder at holde dem konstant, så Tilslut varmeelementer i parallel.

•Køre den ledningerne fra varmen måtter gennem en ledning til det elektriske felt. Placer den varme sensoren til varmesystemet og køre disse ledninger til termostaten gennem en separat kanal.

Installation

•Spread en frakke af thinset mørtel over varmemåtter, bare dækker kablerne. Brug en plastik murske for at sikre mod skære el-kabler. Alternativt, hæld et lag selvnivellerende beton over varmemåtter. Lad mørtlen eller cement tørre, efter fabrikantens anvisninger.

•Installer, Tilslut, og test de programmerbare termostat, bly ledninger for måtter og ledninger for at den varme sensoren. Bly ledningerne fra måtterne skal tilsluttes en dedikeret GFCI-beskyttet kredsløb.

•Lay keramiske fliser, ved hjælp af en latex eller akryl Portland cement mørtel og injektionsmørtel, eller slut gulvet med en anden, der dækker, ved hjælp af passende limen.

Tips & advarsler

  • Du kan også dække varmemåtter med tæpper, linoleum eller lamineret trægulv. Det amerikanske Department of Energy anbefaler keramiske fliser som det bedste valg, fordi det udfører varmen godt og giver termisk lagring.
  • Alll arbejde vedrørende strømkilde, termostat og forbindelser skal udføres af en autoriseret elektriker.
  • Spørg en elektriker kontrol for at sikre ingen af måtterne er blevet beskadiget under denne proces. Et brudt kabel betyder, at hele systemet ikke fungerer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com