Hvordan til at opvarme et drivhus gulv

August 8

Mange mennesker ikke klar over, at de kan varme gulv til deres drivhus ved hjælp af en gulvvarme system. Varme stråler ud fra en elektrisk kabel placeret på toppen af betongulv i dit drivhus. Du tilslutte kablet til et elektrisk kredsløb og dække kabel med ekstra beton. Strålevarme systemer til dit drivhus gulv kan findes på din lokale hardware butik. Du skal køre en elektrisk linje til din stald med en 15 til 20 amp ground fejl circuit interrupter eller GFCI, til magten af strålende system.

Instruktioner

•Unroll gulvvarme system over dit drivhus gulv. Hvis det er for stor, brug af saks til at skære mesh til at passe, og sørg for du ikke klippe de elektriske kabler. Tilslut systemet i en GFCI stikkontakt til at sikre det virker, så tag det igen, forlader ledningen og stik ved siden af forretningen.

•Glue ledninger på konkrete gulvet ved hjælp af opførelse klæbemiddel og en fugepistol. Lim kun trådnet, ikke elektriske kabler, på gulvet.

•Mix beton og vand fra haveslangen i trillebør efter anvisningerne på posen med beton. Brug en hakke til at bland det, indtil det er en glat konsistens. Skovl beton over toppen af strålevarme system, udjævning det med en murske, så det er endda. Lad den konkrete kur for to til tre dage før går på det eller procedure.

•Plug strålevarme system i en GFCI stikkontakt til opvarmning dit drivhus gulv.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com