Hvordan til at opvarme et drivhus om vinteren med vand

August 23

Hvordan til at opvarme et drivhus om vinteren med vand

Du kan varme dit drivhus om natten uden brug af elektricitet. Foring en væg med sværtede, vandfyldte kander eller tønder vil holde dit drivhus pæn og hyggelig under de lange, kolde vinteraftener. I løbet af dagen, vil vandet i sværtede kander eller tønder absorbere varmen fra solen og fælde det inde. Når solen går ned, vil varmen holdes i vandet i de sværtede kander blive frigivet i drivhuset, beskytte dine planter mod den hårde vinterluft. Plast jugs tendens til at nedbrydes med tiden; glasbeholdere sidst er længere, men selvfølgelig knuses.

Instruktioner

•Indstil som væggen i dit drivhus modtager de fleste solen, og indsamle nok plast jugs eller vand tønder til helt dække hele væggen. Bruge mindre beholdere---såsom glasflasker og mælk kander---hvis din placering er typisk overskyet. De mindre beholdere har en højere ratio af areal til bind, der tillader dem at absorbere varmen hurtigt, når solen ikke skinner. Hvis dit drivhus er placeret i et varmt klima---som den, der findes i det sydlige USA---skal du 2 eller flere gallons af vand per kvadratfod af glas. Du skal have mindst 5 gallon vand per kvadratfod for koldere klimaer.

•Rengør kander eller tønder grundigt med varmt, sæbevand vand og skyl godt med rent vand.

•Arrange drivhus reoler langs drivhus væggen, så at det kan rumme kander eller tønder. Hvis kander eller tønder er for store eller mange til at passe på reoler, fjerne det, så du kan placere containerne direkte på gulvet.

•Hvis kander eller tønder er klare, male dem med sort spraymaling. Alternativt, kan du tilføje et par dråber af sort stof farvestof i vandet i stedet. Hvis du er heldig nok til at finde sort beholdere, så meget desto bedre.

•Stack kander eller tønder langs væggen i drivhuset, ved hjælp af reoler hvor det er muligt og dækker hele væggen. Du vil hovedsageligt bygge en mur af sværtede, vandfyldte kander eller tønder.

•Fyld kander eller tønder med vand. Dette kan opnås med en vandslange.

Uddelingen låg eller hætter på kander.

•Kontrollér vandstande med kander eller tønder. Over tid begynder vandet at fordampe, og du bliver nødt til at genopfylde tønder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com