Hvordan til at opvarme et hus med træflis

March 29

Hvordan til at opvarme et hus med træflis

Flis er et alternativ til både fossile varme og ledning brændeovne. Flis er en vedvarende energikilde og moderne ovne nå høje niveauer af effektivitet med træflis, hvilket gør dem en relativt grønne metode til opvarmning dit hjem. Træflis er også billige og kan endda være fremstillet af filialer eller andre træ snavs omkring din ejendom. Men den oprindelige investering i en kompatibel ovn kan dyrere end andre opvarmning metoder.

Instruktioner

•Purchase en ovn, der er kompatibel med træ chip brændstof. Standard ledningen træ ovne er generelt ikke kompatible med træflis. Drøfte dine behov med en lokal forhandler til at bestemme den bedste ovn til dine behov. Murværk ovne er en mulighed, der vil bruge træflis og kan nå 90 procent brænde effektivitet, men er også blandt de dyreste og mest vanskeligt at installere.

•Opret træflis, ved hjælp af en flishugger, fra træ snavs omkring din ejendom.

Kortindgangsdør lokale træ servicevirksomheder og spørge, om de tilbyder gratis træflis. Mange gør og vil levere dem til din indkørsel.

•Purchase træflis fra en leverandør, hvis nødvendigt.

•Burn træ chips i din træ ovn. Afhængig af din ovn model, kan du har brug at genopfylde ovnen så få som én til to gange om dagen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com