Hvordan til at opvarme et Radiant gulv

April 19

Strålende gulvvarme er et hjem varmesystem, som bruger varmt vand som en kanal. Vandet strømmer gennem rør er placeret mod gulve i dit hjem. Denne type system kan varme et helt rum uden at forårsage kladder eller kolde pletter, som er udbredt med tvungen luft og damp varme systemer. Til at opvarme bygningen systemet korrekt, varmen skal være jævnt fordelt over hele gulvet. I modsætning til tvunget luft varme, strålevarme vil stige og afspejler ud af objekter, snarere end være skubbet hele et værelse.

Instruktioner

•Lay ud af kobberrør under gulvet. Slangen skal køre mellem gulvet understøtter, krydse støtte omkring 1 fod fra gulvets slutningen og derefter køre ned den tilstødende støtte i den modsatte retning. Slangesættet vil danne en lang S-form, når det er lagt på gulvet.

•Drill et hul bare større end kobberrør i understøtter på hvert sted slangen vil krydse støtten og op tæt på gulvbrædder. Hullet skal være inden for 1/2 tommer af gulvbrædder, der sidder på toppen af understøtter. Du kan bore hullet fra begge sider af støtten, men det bør være vinkelret på støtte.

•Når slangen gennem hver af hullerne i orden og starter i den ene ende.

•Sæt slangen ind i rillen, gå ned i midten af varmen overføre plade så Skru pladen til midten af rummet mellem gulvet understøtter. Dette holder kobberrør presset op mod gulvet bord og hjælper med at sprede varmen jævnt hen over gulvet. Starte denne proces i den ene ende af rummet og holde slangen stramme som du montere den på gulvet.

•Drej isolering, med papir side ned, mellem gulvet understøtter. Dette vil forhindre varme fra udstrålende nedad gennem loftet i værelse nedenfor.

•Tilslut enderne af slanger til opvarmning enhed. Den præcise metode afhænger af den specifikke opvarmning enhed og slanger, du bruger, men de bedste af dem at bruge har en møtrik på enden af slangen, der skruer op på input og output af opvarmning enhed. Enheden varmer vand som pumpes derefter gennem rør under gulvet. Efter vandet frigiver al sin energi, det vender tilbage til varmeenhed til genbruges.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com