Hvordan til at opvarme min Sauna med brænde

June 26

Hvordan til at opvarme min Sauna med brænde

Når du opretter din egen sauna, der er to kilder til varme at vælge imellem: El og træ. Både varme din sauna til meget høje temperaturer forholdsvis hurtigt. Den største forskel mellem dem er energiforbruget. Elektriske varmeapparater øge dit energiforbrug og din elregning. Brændeovne varmeapparater, forbruge dog kun energi fra den brændte træ. Hvis du er i stand til at samle kindling fra jord omkring dig, kan din sauna være helt miljøvenlige.

Instruktioner

•Stack toppen af saunaovn med sauna sten før du begynder at bygge dit brand. Dette giver mulighed for sauna stenene til at begynde at varme så snart ilden begynder, at skabe en varm atmosfære hurtigere. Tilføje en enkelt lag af sten til bunden af bakken sten og stable resten i en ru pyramide på toppen.

•Tear op tre eller fire avissider i håndflade-størrelse stykker. Forsigtigt krølle stykker og sprede dem i et jævnt lag på tværs i bunden af den sauna, brændeovn. Tilføje et lag af iturevne stykker pap. Tynd eller voksagtig pap fungerer godt.

•Lay op til seks lange, tørre kviste vandret på tværs af pap laget, holde kvistene parallelt med hinanden. Tilføje et andet lag af kviste vinkelret på det første lag, at skabe et gitter.

•Den papir og pap i flere steder rundt om kanterne med en lysere lys. Når kviste begynder at brænde, tilføje et eller to 1-tommer-tykke grene.

•Fortsæt tilføje 1-tommer-tykke grene indtil flammerne dør lidt og ilden begynder at ulme. Tilføje to eller tre 3-tommer-tykke logs for at holde ilden i gang og lukke døren. Du skal tilføje træ med få timers mellemrum for at holde saunaen konsekvent varmt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com