Hvordan til at opvarme og afkøle en værelse tilføjelse

December 17

Værelse tilføjelser er en spændende remodeling projekt. Det er rart at foregribe nydelsen af ekstra plads i dit hjem. Men du ønsker plads til at være behageligt året rundt for maksimal nydelse. Der er flere måder og midler til at opnå dette.

Instruktioner

•Purchase en selvstændig a/c enhed med en varme strimler i det som den nemmeste måde at opvarme og afkøle et værelse ud. Det vil ikke være meget attraktive, men det vil gøre arbejdet.

•Brug dine eksisterende VVS enhed til at opvarme og afkøle et værelse ud. Men sørg for at din enhed er i stand til at levere værelse tilsætning. Kontakt din lokale VVS-specialist. Fortæl ham størrelsen af enheden HVAC og størrelsen på dit værelse tilsætning. Spørg, hvis din eksisterende enhed vil være stor nok til at håndtere opgaven.

• Start æglæggende ud din kanal placering i dit værelse tilsætning. Det bedste sted for din levering kanalen er foran et vindue. Din tilbagevenden udluftning kan være placeret i ethvert sted. Skære levering hul og din retur air hul i gulvet.

•Installer din levering boot og din returluft boot. (Boot er, hvad kanalen arbejde tillægger.) Nu er det tid til at køre din kanalen arbejde at varme og køle dit værelse tilsætning.

•Locate din levering plenum. Dette er, hvor alle dine levering kanalen arbejde løber fra. Skær helhed i det og sætte en boot. Brug fleksible isoleret gaffatape til at fastgøre til din boot. Find din tilbagevenden plenum. Gentag denne proces på din tilbagevenden gattet.

•Installer din grill i dit værelse tilsætning. Din levering grill vil være justerbar for den luft flow du ønsker. Din tilbagevenden grill vil ikke kunne indstilles.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com