Hvordan til at organisere dit hjem håndværk værelse/kontor

December 7

Hvis du har besluttet at opdele den ekstra rum i dit hjem mellem håndværk at gøre og office behov, er chancer du bekendt med problemet med organisationen. Både administrative og håndværker aktiviteter kan tage en masse plads og producere meget skidt og rod, hvilket gør det vigtigt at organisere et fælles kontorlokaler for maksimal pænheden og effektivitet.

Instruktioner

•Separat håndværk og kontorområder så meget som muligt. Hvis du kan, bruge en separat skranke for hver og holde dem på modsatte sider af rummet. Hvis du ikke kan gøre dette, skal du holde kontor og håndværk supplies på separate halvdele af et stort skrivebord.

•Stock værelse med trash beholdere til at gøre det bekvemt at holde trash ryddet væk. Placer skraldespande i områder tæt på hvor du har tendens til at producere de fleste papirkurven, mens du arbejder. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge beholdere for flere former for affald i forskellige steder, såsom en foret papirkurven bin for håndværk trash nær din craft arbejde station og en returpapir boksen i nærheden af din computer printer.

•Designate og/eller oprette lagerplads til dine Crafte ting. Bruge indstillinger, der er ryddeligt, men tilgængeligt, såsom Genlukkelig plast mad containere, stabelbare kasser med aftagelige låg, tackle bokse eller miniature-kommoder. Give hver slags håndværk levering sin egen dedikerede opbevaringsbeholder bevare elementer separat og pæn. Arrangere containere i grupper ud fra typerne af projekter, de er vant til; for eksempel, holde tråd, perler og tænger til smykker at gøre i et område af rummet og holde polymer ler og maling til model gør i en anden.

•Find steder for dine nødvendige office elementer til at gå. Brug tilgængelige papir opbevaring som en indbakke/udbakke opsætning samt gemt oplagring som et arkivskab eller harmonika mapper. Reserve skuffe for office-værktøjer og skrivebord plads til computere. Holde computere mindst 2 fødder fra craft supplies for at undgå enhver småting eller flydende produkter der påvirker hardwaren.

•Purchase multipla af delte kontor og håndværk elementer, såsom blyanter og sakse. Holde elementerne i de relevante steder for deres brug, med de andre office eller håndværk supplies.

•Opbevar værker-i-gang i et særligt område. Undgå rod ved at gøre plads til både office papirarbejde og håndværk, som du stadig arbejder på. Brug en stor skuffe til fladt papir emner og et overdækket område til craft-projekter, som en stor, plast genlukkelig beholder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com