Hvordan til at overholde glasfiber plader til krydsfiner

May 18

Hvordan til at overholde glasfiber plader til krydsfiner

Glasfiber vægpaneler er brugt af mange grunde rundt i hjemmet. Det kan bruges i badeværelser eller køkkener til at give en backsplash for afvandingsområder, eller kan bruges i badeværelset til at konstruere en hele brusebad. Anvende glasfiber paneler til krydsfiner kræver en mellemstærk konstruktion klæbende, tilgængelige fra lokale hjem butikker og anvendt ved hjælp af en caulk pistol.

Instruktioner

•Tag tip fra byggeri-klæbende tube og Indsæt slange i caulk pistol. Pressemeddelelse på caulk pistol med tommelfingeren, derefter køre baren pres mod bunden af byggeri-klæbende tube.

•Kontroller at overflader af glasfiber og krydsfiner, der er til at blive limet sammen er ren, så presse på aftrækkeren på caulk pistol til at starte en perle af byggeri klæbemiddel. Anvende perle af byggeri klæbemiddel til enten glasfiber presenningen eller krydsfiner og gøre en kontinuerlig linje af lim rundt udenfor omkredsen af arket, omkring to inches fra kanten. Fortsætte perle i midten af arket, arbejder hurtigt, så byggeri limen ikke vil tørre. Bruge ca 1/4 af byggeri limen på en fem-square-foot område.

•Åbn pres på byggeri klæbemiddel til at standse strømmen af væske, tryk derefter sikkert glasfiber plader af krydsfiner opbakning. Tryk med hænderne at flade perler af klæbemiddel er anbragt mellem glasfiber og krydsfiner, derefter tillade limen tørre ifølge pakke retninger, før du forsøger at placere eller arbejde med kombinationen krydsfiner/glasfiber.

Tips & advarsler

  • Brug vandtæt konstruktion klæbemiddel til brusere således at luftfugtigheden ikke løsne limens hold på krydsfiner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com