Hvordan til at overholde keramiske fliser til keramiske fliser

January 21

Hvordan til at overholde keramiske fliser til keramiske fliser

At fjerne gamle keramiske fliser tager tid og skaber en rod. Hvis du vil ændre din flise, overveje at tilføje nye keramiske fliser over eksisterende keramiske fliser til at skabe et unikt look. Da keramiske fliser kommer i mange forskellige farver og stilarter, der dækker fliser gør ændre din indretning nemmere end at rippe op gamle fliser og sætte nye. Dog kræver dækker eksisterende fliser forberedelse og at træffe nødvendige foranstaltninger til at sikre de nye fliser overholde eksisterende fliser.

Instruktioner

•Look fliser, knækket eller løs. Erstatte eller reparere eventuelle fliser kræver opmærksomhed. Tilføje injektionsmørtel til områder, hvor injektionsmørtel er manglende eller tilhugget. Brug en gummi fuger float til jævnt fordelt injektionsmørtel. Tørre det af med en stor, fugtig svamp til at sikre det er plan med fliserne. Tillad injektionsmørtel til angivet til 24 timer.

•Sæt et niveau på eksisterende klinkegulv. Sørg for læsning angiver gulvet er niveau.

•Sweep og vakuum det eksisterende keramiske fliser. Fjern alle partikler af snavs eller støv, der kan forstyrre flise vedhængende. Bland 6 kopper hvid eddike med 6 kopper vand i en moppe spand. Brug en ren moppe til at rense hele området, at fjerne snavs, olie eller voks fra fliser. Lad fliser helt tørt.

•Rough toppen af den eksisterende fliser ved at gnide det med medium-sandkorn sandpapir. Bruge en 14-tommer bælte sander til store områder. Slibning den originale flise hjælper den nye flise bånd til de eksisterende fliser.

•Mix bonding agent, eller cement mørtel, ifølge producentens anvisninger. Konsekvens af mørtel skal efterligne peanut smør konsistens.

•Adhere fliser til hinanden ved at anvende mørtel på bagsiden af den nye flise eller oven på den spændende flise ved hjælp af en 1/4-inch murske. Jævnt mørtel og ikke gør det alt for tyk. Generelt, en halv tomme af mørtel effektivt holder flisen.

•Sæt den nye keramiske fliser oven eksisterende fliser. Start i det fjerneste hjørne af lokalet og arbejde mod uden for døren. Sætte en spacer mellem hver nye flise; at nye afstandsklodser bør være samme bredde som den eksisterende plads mellem de oprindelige fliser. Tillad fliser at sætte natten over.

•Mix injektionsmørtel med vand ifølge producentens anvisninger. Sætte nogle fuger på klinkegulv og jævnt fordelt det mellem fliserne med en gummi fuger float. Tør flise med en stor, fugtig svamp til at sikre injektionsmørtel er niveau.

Tips & advarsler

  • Kun Bland nok bonding agent for omkring en time efter brug. Det hærder hurtigt.
  • Overveje højden af den eksisterende og nye flise før du starter projektet. Ved hjælp af et tyndt lag af mørtel hjælper med at sikre den færdige fliser ikke er for høj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com